آموزش الکترونیک؛ تاریخچه، زیرساخت ها، روش ها، موانع و مزایای آن

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESCONF03_046
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1060
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشاد گهتویی

دانشجوی کارشناسی علوم اجتماعی دانشگاه فرهنگیان استان ایلام

علی مرادی

دانشجوی کارشناسی ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان استان ایلام

رضا خیری

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان استان ایلام

علی قیاسی سونکی

دانشجوی کارشناسی ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان استان ایلام

چکیده

با ورود به عصر اطلاعات، نهاد آموزش از نخستین نهادهایی است که دستخوش تغییرات اساسی شده است. آموزش الکترونیکی به عنوان پارادیمی جدید، این حوزه را متحول ساخته است . استفاده ی موثر از فناوری های اطلاعات و ارتباطات در فرایند آموزش و کار در محیط های آموزش الکترونیکی مستلزم آن است که فراگیران نقش های جدیدی را در فرایند یادگیری بپذیرند. ازجمله اینکه فراگیران باید جست وجوگران اطلاعات باشند و بتوانند در خصوص ارزش اطلاعات وسیعی که در شبکه ی جهانی اینترنت برای استفاده ی آنان موجود است به داوری و ارزشیابی بپردازند. در چنین شرایطی نقش آموزش دهندگان نیز از انتقال دانش و معلومات به تسهیل گر فرایند یادگیری تغییر می یابد. بنابراین آموزش الکترونیکی مستلزم داشتن برنامه ها، سیاست ها، استراتژی ها، اهداف، روش ها و کلا الگوهای جدید در شرایط کنونی جهانی شدن است. امروزه با گسترش یافتن شبکه جهانی وب، فضایی ایجاد شده است که آموزش به شیوه ساده تر از گذشته در دسترس عموم قرار می گیرد. در حقیقت شبکه وب این امکان را به شما می دهد که بتوانید خود را به یک پایگاه دانش نامحدود متصل کنید و در یکی از دو نقش نشر دهنده و یا مصرف کننده و یا هر دو نقش به هرچه بزرگتر شدن این فضا کمک کنید. هدف این مقاله تعریف و اصطلاح شناسی آموزش الکتریکی، تاریخچه فناوری آموزش الکترونیکی، زیرساخت های لازم، روش ها و انواع آموزش الکترونیکی، موانع و مزایای آموزش الکترونیکی با تاکید بر وضعیت آموزش الکترونیکی در ایران است.

کلیدواژه ها

آموزش الکترونیک، فناوری اطلاعات، نظام آموزشی، یادگیری الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.