مقاوم سازی و بهبود کپچای متنی با استفاده از جدول تلاقی حروف و دایره رنگها

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: فصلنامه مطالعات علوم کاربردی در مهندسی، دوره: 2، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_SASE-2-2_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 391
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی شمسایی

دانشگاه آزاد اسلامی یزد

محسن سرداری

دانشگاه میبد

چکیده

در این مقاله به ارایه روشی جهت مقاوم سازی کپچای متنی میپردازیم. در این روش ما به تعریف نقاط تلاقی می پردازیم و سپس جدولی متشکل از نقاط تلاقی در تمامی حروف تشکیل میدهیم حال با بهرهگیری از جدول تلاقی و نقاط تلاقی میتوانیم به صورت اصولی درهم سازی حروف را انجام دهیم. در این روش با استفاده از جدول تلاقی مانع از غیرقابل تشخیص شدن کپچای به وجود آمده می شویم بهصورت که کپچای پایانی توسط کاربر کاملا0 خوانا باشد. هدف از انجام این پژوهش جلوگیری از شکسته شدن کپچای متن توسط الگوریتمهای حاضر است و میخواهیم با استفاده از درهم سازی حروف در کپچا مانع از تقسیم بندی و تشخیص حروف توسط الگوریتمهای OCR شویم. علاوه بر این باید درهم سازی به گونه ای انجام شود که خوانایی کلمه حفظ شود و باعث ناخوانا شدن کپچا نشود و کاربران بهراحتی بتوانند کلمه کپچا را خوانده و وارد کنند.

کلیدواژه ها

کپچای متنی، مقاومسازی کپچا، نقاط تلاقی حروف، امنیت کپچا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.