بررسی عوامل موثر بر جذب سرمایه گذاری در ورزش استان خوزستان

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دوماهنامه مطالعات مدیریت ورزشی، دوره: 3، شماره: 12
  • کد COI اختصاصی: JR_SMSJ-3-12_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 629
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم عسکرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز

صدیقه حیدری نژاد

دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

هدف این پژوهش بررسی عوامل موثر بر جذب سرمایه گذاری در ورزش استان خوزستان است. پژوهش از نوع توصیفی - پیمایشی و به روش میدانی انجام شد. جامعه آماری شامل مدیران اداره های تربیت بدنی استان 145) نفر) بود. ابراز جمع آوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته بود که بخش اول 8 سوال در مورد ویژگی های فردی و بخش دوم 42 سوال در هفت حوزه (جغرافیایی، اجتماعی- فرهنگی، اقتصادی- سیاسی، زیرساختهای فیزیکی، نیروی انسانی کارآمد، تمایل به ورزشهای تجاری و نگرش مدیران به وضع موجود سرمایه گذاری)مطرح میکرد. روایی محتوایی پرسشنامه توسط متخصصان تربیت بدنی و مدیریت بررسی شد و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ 0/97 محاسبه شد. برای توصیف ویژگی های فردی آزمودنیها و حوزه های هفتگانه از روشهای آمار توصیفی و برای آزمون فرضیه ها از روش های آمار استنباطی ضریب همبستگی کندال و اسپیرمن استفاده شد. یافته های توصیفی نشان داد حوزه زیرساخت های فیزیکی با میانگین 25/3 و حوزه نگرش مدیران با میانگین 4/5 به ترتیب بیشترین و کمترین اهمیت را به خود اختصاص داده اند. همچنین، آزمون فرضیه ها نشان داد به جز حوزه نگرش مدیران، سایر حوزه های ششگانه با میزان جذب سرمایه گذاری رابطه مثبت و معنی دار دارند. با توجه به یافته های تحقیق پیشنهاد میشود از طریق جذب حامیان مالی، ویژه صنایع بزرگ منطقه مانند شرکت ملی نفت، گاز، پتروشیمی و حفاری برای توسعه ورزش استان خوزستان در حوزه های مذکور برنامه ریزی های لازم انجام شود.

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری، ورزش، مدیران، استان خوزستان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.