بهینه سازی شبکه محاسباتی برای استفاده در روش لاگرانژی اولری دلخواه

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی، دوره: 2، شماره: 8
  • کد COI اختصاصی: JR_ARTE-2-8_022
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 496
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد شیرنسب زاده

استاددانشگاه جامع علمی کاربردی، واحد پولاد پیچ کار، پاکدشت، ایران

هادی خانی فیلستان

استاددانشگاه جامع علمی کاربردی، واحد پولاد پیچ کار، پاکدشت، ایران

هادی بزرگ نیا

دانشجوی دوره کارشناسی رشته مکانیک، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد پولاد پیچ کار، پاکدشت، ایران

عباس شجاع

دانشجوی دوره کارشناسی رشته مکانیک، دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد پولاد پیچ کار، پاکدشت، ایران

چکیده

فلسفه روش های لاگرانژی اولری دلخواه برای شبیه سازی جریان سیال چند بعدی حرکت شبکه محاسباتی میباشد که از جریان به عنوان راهنما جهت افزایش صحت و کارایی شبیهسازی استفاده میشود. در روش لاگرانژی اولری دلخواه فاز بهبود در شبکه بهبودیافته باید مطابق با حرکت سیال باشد. در مطالعه حاضر یک استراتژی بهبود شبکه تشریح خواهد شد که پیوسته کیفیت هندسی شبکه محاسباتی را تضمین نموده و در هر گام زمانی نزدیک به شبکه لاگرانژی باقی بماند. فاز بهبود دو قسمت را شامل میشود ابتدا مراحل بهینه سازی محلی میباشد که با یک مرحله بهینه سازی کلی ادامه مییابد. بهینه سازی محلی، یک ژاکوبین مبنا را در هر نقطه تعریف میکند که کیفیت شبکه را در آن نقطه از شبکه بیان میکند. مجموعه ای از ژاکوبین مبناهای ایجاد شده در بهینه سازی کلی به کار میروند. در هر گره از سلولهای مجاور در شبکه لاگرانژی, تکهای تشکیل داده و تابع هموارسازی وینزلو را روی هر تکه اعمال میکنیم. کمینه این تابع نسبت به موقعیت گره مرکزی واقعیت مجازی را تعیین میکند (در این مرحله گره در واقع حرکت نمی کند) با اتصال این گره به گره های همسایگی اش (ساکن) ژاکوبین مبنا تعریف میشود. شبکه بهبودیافته از کمینه سازی تابعی به دست می آید که فاصله بین ژاکوبین شبکه بهبودیافته و ژاکوبین مبنا را اندازه گیری میکند. با قراردادن توابعی جایگزین فرم حساب تغییراتی تابع هموارسازی وینزلو میتوان برای افزایش کیفیت هندسی و حذف سلولهای غیرمنطقی استفاده نمود؛ مثالهایی برای اثبات کارآمدی روشها و توابع گفته شده ارایه شده است.

کلیدواژه ها

لاگرانژی اولری دلخواه، بهینه سازی، ژاکوبین مبنا، کیفیت مهندسی، دقت محاسباتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.