گروه بندی برخط حروف فارسی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی کامیپوتر،فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: CEITCONF01_088
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 402
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد ایرانی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار. دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

محمود شهرکی

دانشجوی کارشناسی ارشد نرم افزار. دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

چکیده

روش های آماری مانند مدل مخفی مارکوف به خوبی در مسایل بازشناسی گفتار مورد استفاده قرار گرفته اند. اخیرا این متدها در بازشناسی دست نوشته نیز بکار گرفته شده اند. مدلسازی با استفاده از مدل مخفی مارکوف انجام می پذیرد و ویژگی های متعددی از دنباله نقاط نمونه برداری شده از حروف دست نوشته , جهت تخمین پارامترها , استخراج شده است. بازشناسی حروف در تصاویر متنی , یکی از موضوعات جذاب و چالش برانگیز در بسیاری از حوزه های شناسایی الگو, هوش مصنوعی, بینایی ماشین و پردازش تصویر است. اصطلاح بازشناسی نوری حروف به تکنیکهایی اطلاق می شود که در تصاویر اسکن شده , نواحی متنی را تشخیص و سپس این نواحی تصویری را به متن قابل ویرایش توسط ماشین, تبدیل می نمایند. در این مقاله بازشناسی حروف دستنویس فارسی و تکنیکهای بکار رفته در این حوزه , در چند سال اخیر مورد بررسی وارزیابی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

بازشناسی حروف دستنویس , مدل مخفی مارکوف , بینایی ماشینی ,بازشناسی حروف دستنویس , بازشناسی حروف چاپی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.