نقش سیاست جنایی در پیشگیریی از جرایم و تخلفات انتخاباتی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی روانشناسی ومشاوره خانواده استان البرز
- کد COI اختصاصی: OLIYA01_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 821
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
عضو هییت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده
انتخابات از جمله شاخصه های مهم سنجش دموکراتیکبودن یک نظام سیاسی محسوب می شود. مردم ازطریق سازوکار انتخابات می توانند حقوق فطری وطبیعی خود را در جامعه در قالب انتخاب نوع نظام وقواعد حاکم بر آن و با انتخاب نمایندگان خود به منصهظهور برساند که ممکن است در این امر جرایم وتخلفات انتخاباتی با عناوین متعددی توسط متصدیانامر انتخابات، رای دهندگان و یا اشخاص عادی تحققمی یابد. این پژوهش به بررسی سیاسیت جنایی ایراندر خصوص جرایم انتخاباتی با تاکید بر فضای مجازیپرداخته است. روش تحقیق این پژوهش به صورتنظری- کتابخانه ای می باشد. سوال اصلی این است کهسیاست جنایی ایران در خصوص جرایم انتخاباتی دربستر فضای مجازی چه می باشد پس از بررسی ومطالعات صورت گرفته ی ملاحظه گردید سیاست جناییایران در موارد متعددی شاهد سردرگمی و ابهام درعملکرد نظام حقوقی است که سبب فقدان یک ارادهراسخ در جهت پیشگیری از جرایم انتخاباتی و در نتیجهبه عدم برنامه ریزی دقیق در همه ابعاد باز می گردد.نتیجه آنکه باید با عزم جدی نظام حقوقی ایران دربازنگری اساسی و نگاه خود به مقوله انتخابات و افعالبزهکارانه ی (ضمن تصویب قانون واحد و جامع انتخابات)شاهد جرمانگاری ها و مجازات های خردمندانه و معقول باشیم که این موضوع محقق نمی گردد، مگر آنکه سیاستجنایی روشن، جامع و برگرفته از تجربیات نظام هایحقوقی متمدن و روز جامعه بین الملل موردنظری قرار گیرد.کلیدواژه ها
سیاست جنایی، انتخابات، جرایم انتخاباتی، فضای مجازی، جرایم سایبریمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.