ارایه یکمدل مفهومی جدید جهت ارتقای سطح خدمات در بانکداری مجازی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MAACONF03_052
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 902
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد قائمیان

دانشگاه آزاد اسلامی (واحد علوم و تحقیقات) مدیریت فناوری اطلاعات، گرایش کسب و کار الکترونیکی

میر شهریار امامی

پژوهشگر فوق دکترا و استادیار دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی (واحد رودهن)، گروه مهندسی کامپیوتر

چکیده

سیستم مدیریت بانکداری مبتنی بر شعب فیزیکی به این زودی ها از بین نخواهد رفت؛ با این همه شعبه های آینده بسیار متفاوت تر از شعبه های پیشین خواهند بود. در این راستا، یکی از اصلی ترین روش هایی که در سیستم بانکی به عنوان راهکاری مناسب در جهت کاهش هزینه ها در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفته است بانکداری مجازی می باشد. ابزارهای بکارگرفته شده در بانکداری مجازی به منظور ارایه خدمات بانکی، متفاوت از ابزارهای مورد استفاده در بانکداری سنتی است که این امر با شیوه های گوناگونی از طریق دستگاه های خودپرداز الکترونیکی، بانکداری تلفنی، بانکداری خانگی و بانکداری اینترنتی و غیره به ارایه خدمات بانکی می پردازد. در این کار پژوهشی، در ابتدا بررسی های متعددی در خصوص عملیاتی سازی مفهوم بانکداری مجازی در نقاط مختلف جهان توسط بانک های مطرح همچون بانک آو آمریکا و بانک آو چاینا صورت گرفته است. در انتها، با بهره برداری از کانالهای ارتباطی مطرح در دسترس عموم مردم، مدل جدیدی برای ارتقای سطح خدمات بانکی در حوزه بانکداری مجازی ارایه شده است. در مدل پیشنهادی، لایه ماشین از هسته بانکداری متمرکز الکترونیکی مجزا شده است و ارتباط با این هسته بانکی توسط هسته شعبه مجازی صورت می پذیرد. پیاده سازی مدل پیشنهادی، امکان ارتباط با متصدی بانک و ارایه خدمات بانکداری توسط پایانه های ساده و در دسترسی همانند تلفن همراه فراهم می آورد. در مقام مقایسه، مدل پیشنهادی از مدل ارایه شده توسط شرکت هوواوی، هوشمندانه تر رفتار می نماید.

کلیدواژه ها

مدیریت بانکی، بانکداری بدون شعبه، بانکداری مجازی، بانکداری سنتی، مدیریت ارتباط با مشتریان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.