توسعه یک مدل سازی ریاضی چند هدفه جهت حل مساله مکان یابی تخصیص پیوسته ظرفیت دار با امکان جابجایی کالا بین توزیع کنندگان
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC14_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 573
نویسندگان
دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دانشگاه صنعتی شاهرود
دانشکده مهندسی صنایع و مدیریت، دانشگاه صنعتی شاهرود
چکیده
مساله مکان یابی - تخصیص پیوسته، به بررسی و تعیین مکانهای تسهیلات ارایه دهنده کالا یا خدمات در فضای پیوسته و تعیین چگونگی تخصیص تقاضای مشتریان به این مراکز می پردازد و معمولا هدف آن، کمینه کردن هزینه های احداث و حمل و نقل می باشد. در تحقیق حاضر، این مساله در شرایطی بررسی می شود که با محدودیت ظرفیت برای تسهیلات و وسایل حمل مواجه هستیم و همچنین هر مشتری دارای مقداری تقاضا بوده که همه و یا قسمتی از آن، توسط مراکز توزیع تامین می گردد. تقاضای هر مشتری می تواند از یک یا چند مرکز توزیع تامین شود. لذا اهمیت تحقیق حاضر بیشتر از آن جهت است که با کنار گذاشتن محدودیت ها و فرضیات رایج در این مساله، آن را به شرایط دنیای واقعی نزدیک می کند. همچنین دو تابع هدف برای این مساله مد نظر می باشد که عبارتند از حداکثر نمودن سطح تقاضای پاسخ داده شده، و کمینه کردن مجموع کل هزینه ها. پس از تشریح مساله و تعریف پارامترها و متغیرهای تصمیم آن، مدل ریاضی این مساله توسعه داده شده می شود. سپس به منظور اطمینان از صحت عملکرد مدل و ارزیابی، مسایل در ابعاد کوچک با استفاده از روش محدودیت اپسیلون حل میشودکلیدواژه ها
مکان یابی تخصیص پیوسته، محدودیت ظرفیت، چندهدفه، روش محدودیت اپسیلونمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.