آنالیز تاثیر عملکرد مسلح کننده های قایم در خاک شیروانی با استفاده از روش المان اجزای محدود
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF05_230
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 614
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی، موسسه آموزش عالی بعثت، کرمان، ایران
استاد گروه مهندسی عمران، دانشگاه شهید باهنر، کرمان، ایران
چکیده
در تحلیل شیروانی های خاکی، ضعف مقاومت برشی و عدم مقاومت کششی خاک، همواره از معضلاتی بوده که مهندسین با آن مواجه بوده اند. امروزه روش تسلیح خاک یکی از شاخه های علم ژیوتکنیک است که با اصول علمی و استفاده از تکنولوژی جدید، مواد و مصالح مناسب را در تقویت خاک بکارگرفته و مشخصات مهندسی همچون ضریب اطمینان، تغییر شکل پذیری و مقاومت کششی آن را بهبود می بخشید. یکی از راهکارهای کنترلی و پیشگیرانه در پایدارسازی شیروانی ها، استفاده از شمع های مقاوم در تقویت درجای زمین است. از جمله جدیدترین روش های استفاده از شمع ها، ستون های سنگی هستند. ستونهای سنگی اغلب به دلیل سازگاری با محیط زیست، هزینه کم، کارایی و سهولت اجرا در خاکهای ضعیف مدت های زیادی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرند. در این پژوهش با در نظر گرفتن فرضیاتی منطبق با آیین نامه های موجود، بانک اطلاعاتی متشکل از مدل هایی با پارامترهای مختلف، شامل عمق مدفون، تعداد، فاصله عرضی مسلح کننده های قایم شمع های فلزی، بتنی و ستون سنگی به منظور ارزیابی ضریب اطمینان و نشست برای خاکریز مورد نظر شکل داده و با استفاده از مدل سازی عددی به روش اجزای محدود و نرم افزار پلاکسیز تحلیل شده است.کلیدواژه ها
شیروانی مسلح، شمع بتنی، شمع فولادی، ستون سنگی، ضریب اطمینان، اجزای محدودمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.