تهدیدات متوجه معابر طبقاتی و ملاحظات پدافندغیرعامل مطالعه موردی( پل طبقاتی صدر)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF05_225
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 655
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران ، مدیریت ساخت دانشگاه ایوانکی، تهران، ایران
استادیار و رییس دانشکده پدافند غیرعامل دانشگاه جامع امام حسین
چکیده
به مجموعه ای از اقدامات غیرمسلحانه برای کاهش آسیب دیدگی مراکز حساس و نیروی انسانی و شریان های حمل ونقل کشورها در مقابل عملیات خصمانه دشمن پدافند غیرعامل گفته می شود. اقداماتی نظیر استتار، پراکندگی ساختمان ها و سیستم های اعلام خطر و اقدامات تامین، تمرکززدایی و ساخت سازه های مقاوم و پیاده سازی و اجرای مسیرهای شریانی در نواحی تحت خطر به شکل مناسب و با پشتوانه فکری و آینده نگری ازجمله مسایلی است که در پدافند غیرعامل موردتوجه قرار می گیرد. هدف از این مقاله شناسایی تهدیدات موجه معابرطبقاتی و عوامل و معیار های موثر پدافند غیرعامل در برقراری امنیت پل طبقاتی صدر می باشد. در این مقاله به مفاهیم اصلی این موضوع و بحث پیرامون راهکارهای پیش روی پدافند غیرعامل جهت امنیت پل های طبقاتی پرداخته خواهد شد. برای رسیدن به این هدف از آزمون های همبستگی و روش تحلیل سلسله مراتبی و با ابزارهایی همچون پرسشنامه، نرم افزار SPSS و EC استفاده خواهد شد.در نتیجه این تحقیق عوامل و معیار هایی همچون استفاده از سیستم های اعلام خطر و استفاده از نظارت تصویری بیشترین تاثیر را در امنیت پل طبقاتی صدر داشتند و در بین تهدیدات نیز استفاده از مواد منفجره در مناطق پنهانی و بحران پل بیشترین خطر مورد توجه نمونه موردی می باشد.کلیدواژه ها
پدافند غیرعامل، امنیت، بزرگراه طبقاتی، تهدیداتمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.