مدلی برای طراحی شبکه تغذیه کننده خطوط حمل و نقل انبوه بر توسط الگوریتم زنبور عسل
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC17_204
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 731
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، دانشگاه تربیت مدرس
استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تربیت مدرس
استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
طراحی شبکه حمل و نقل همگانی یکی از مهم ترین مسایلی است که عملگرهای حمل ونقل و برنامه ریزان شهری در دنیا با آن مواجه می شوند. این دسته از مسایل برنامه - ریزی حمل ونقل توسط بهینه سازی های ترکیبی دشوار که جواب بهینه آن ها به سختی بدست می آید، تعلق دارد. این مقاله یک مدل بر اساس هوش ذرات برای طراحی شبکه تغذیه کننده حمل و نقل توسعه داده شده است. برای طراحی شبکه حمل ونقل تغذیه کننده خطوط انبوه بر، با انتخاب مجموعه ای از خطوط تغذیه کننده و بکارگیری تعداد مناسب وسیله در هر خط، تعداد مسافران پوشش داده شده بی شینه و زمان سفر کلی مسافران کمینه شده است. رویا کرد حل مساله در این کار بر اساس الگوریتم فرایابنده بهنیه سازی زنبور عسل است. الگوریتم زنبور عسل تکنیک احتمالی و جستجوی تصادفی است که متعلق به دسته الگوریتم های بر اساس جمعیت است و از تشابه عملکرد زنبورها در طبیعت برای جستجوی غذا الهام می۔ گیرد. در این پژوهش الگوریتم زنبور برای طراحی شبکه تغذیه کننده سوفالز مدل سازی شده است و جواب های با کیفیت همراه با زمان پردازش پایین ارایه می دهد.کلیدواژه ها
حمل ونقل همگانی، خطوط تغذیه کننده انبوه بر، الگوریتم زنبور عسلمقالات مرتبط جدید
- نقش کریدور میانیدر احیای اتصال برای تجارت اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی
- نقش آموزش پرسنل در رقابت پذیری کریدورهای ترانزیتی در پرتو کنوانسیون STCW
- اقنای ترانزیت کالای هند اتحادیه اقتصادی اوراسیا با محوریت چابهار سرخس
- موفقیت کریدورها: پل زدن جوامع، اقتصادها و پایداری محیطی
- معرفی کریدورهای منطقه ای و بین المللی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.