مقایسه روشهای ثبت تخلف سرعت و ارایه روش پیشنهادی به منظور تشخیص و ثبت سرعت غیرمجاز در بزرگراه های شهری تهران
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک
- کد COI اختصاصی: TTC17_195
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 445
نویسندگان
کارشناس شرکت کنترل ترافیک _ واحد حمل و نقل عمومی
چکیده
یکی از عوامل تصادفات مرگبار در بزرگراه های شهری، سرعت غیرمجاز و بالای رانندگان است. از این رو کنترل سرعت و اعمال قانون صدور جریمه ، میتواند کمک چشمگیری به حل این معضل داشته باشد. در این مقاله ابتدا به بررسی و مقایسه روشهای متداول تشخیص سرعت یعنی سامانه های لوپی و راداری و سپس به طراحی روش پیشنهادی در این زمینه می پردازیم. در روش پیشنهادی با طراحی مداری در خودرو به منظور تشخیص سرعت غیرمجاز خودرو و ارسال آن به مرکز ، سعی در کاهش تصادفات منجر به فوت و جرح داریم. این مدار شامل یک میکروکنترلر و ماژول GSM در خودرو میباشد به این صورت که سرعت خودرو را به سمت میکروکنترلر ارسال کرده و در نهایت اطلاعات شامل تاریخ، زمان، پلاک، سرعت و مختصات خودرو را به سمت سرور ارسال کرده و در سرور با پردازش اطلاعات بزرگراه مربوطه تشخیص داده شده و در صورت تخلف، اطلاعات جهت صدور برگه جریمه در پایگاه داده ثبت شده و در غیر اینصورت پاک میشود. به منظور ارزیابی و صحت سنجی، شبیه سازی در محیط Net. و همچنین اپلیکیشن موبایلی برای پلیس راهور، جهت جستجوی تخلفات سرعت یک پلاک به صورت آنلاین در محیط اندروید پیاده سازی شده است.کلیدواژه ها
کنترل هوشمند ترافیک، مدیریت سرعت، تلفات بزرگراهی ، ثبت تخلفات سرعتمقالات مرتبط جدید
- نقش کریدور میانیدر احیای اتصال برای تجارت اتحادیه اروپا و آسیای مرکزی
- نقش آموزش پرسنل در رقابت پذیری کریدورهای ترانزیتی در پرتو کنوانسیون STCW
- اقنای ترانزیت کالای هند اتحادیه اقتصادی اوراسیا با محوریت چابهار سرخس
- موفقیت کریدورها: پل زدن جوامع، اقتصادها و پایداری محیطی
- معرفی کریدورهای منطقه ای و بین المللی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.