مدیریت انرژی در سمت مصرف در یک سیستم ترکیبی بادی/خورشیدی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: PCCO01_212
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 270
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شاهرخ ابوالحسنی

دانشجوی ارشد برق، گروه برق، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

کاظم پور حسین

استاد یار، گروه برق، واحد تبریز، دانشگاه آزاد اسلامی، تبریز، ایران

چکیده

مدیریت انرژی در سمت مصرف یک روش کنترلی مدرن می باشد که باعث کاهش هزینه های الکتریکی مصرف کنندگان با کنترل و زمان بندی وسایل الکتریکی پر مصرف میشود به گونه ای که استفاده از انرژی های تجدید پذیر را به حداکثر برساند. در این میان استفاده از انرژی های فتوولتاییک(خورشیدی) و بادی به سرعت در حال پیشرفت می باشد لذا در تحقیق پیش رو سعی بر ترکیب انرژی خورشیدی و بادی و نیز پیاده سازی مدیریت انرژی در سمت مصرف در یک سیستم ترکیبی بادی/خورشیدی شده است. روش استفاده کامل و منطقی از سیستم فتوولتاییک، باد و باتری و دیزل ژنراتور که به کمک مدیریت سمت مصرف کننده DSMمی تواند باعث دستیابی بدین هدف شود. در نتیجه سیستم می تواند در شرایط بهینه و با بیشترین استفاده از انرژی بادی و خورشیدی ، نیاز های مصرف کننده را بدون نیاز به سیستم برق شهری تامین نماید.لازم به ذکر است که پیش بینی دقیق سرعت باد در ساعات مختلف روز بر خلاف نور خورشید امری غیر قابل ممکن می باشد بدین منظور با استفاده از روش مونت کارلو در صدد پیش بینی سرعت باد در روز های آتی برآمدیم.در نهایت با طراحی و شبیه سازی فلو چارت مدیریت انرژی در سمت مصرف کننده DSM در محیط متلب وسایل مصرف کننده را به گونه ای ساز مان دهی می نماییم تا بیش ترین استفاده را از سیستم ترکیبی بادی/خورشیدی داشته باشیم .روش کار بر پایه شیفت و تغییر در دامنه و نیز تقسیم بندی وسایل بر اساس اولویت استفاده می باشد و در قسمت هایی که سیستم ترکیبی بادی/خورشیدی قادر به تامین انرژی مورد نیاز وسایل مصرف کننده نباشد باتری و دیزل ژنراتور وارد چرخه مدیریت انرژی در سمت مصرف کننده DSM خوهند شد تا نیاز های مصرف کننده برآورد شوند.

کلیدواژه ها

فتو ولتاییک، بادی،مونت کارلو DSM.:

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.