کاهش نرخ قطع ارتباط دردگرسپاری عمودی با استفاده ازگره های رله بامسیریابی چندگانه

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: PCCO01_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 364
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهتاب امیری

مدرس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ایلام،گروه کامپیوتر،ایلام،ایران

مریم پور نجف

عضو هیات علمی دانشگاه فنی و حرفه ای،آموزشکده فنی و حرفه ای دختران ایلام،ایران

چکیده

دگرسپاری عمودی بین شبکه محلیبی سیم وشبکه سلوولی توسط کاربرانی که مجهز به دو واسط مختلف میباشند صورت میگیرد، از آنجایی که در شبکه سلولی،آنتن سرویس دهنده دارای تعدادی کانال محدود و مجاز است و در مواقع شلوغ ممکن است کانال خالی برای ارایه سرویس جدید نداشته باشد وازطرفی کاربران متحرک که درمحدوده شبکه محلی بیسیم قراردارند و درحال دور شدن از نقطه دسترسی این شبکه می باشند، برای برقراری ادامه تماس خود،درخواست اتصال به شبکه سلولی را دارندو اگراز اتصال به این شبکه باز مانند، مکالمه نودها درحالت عادی قطع میگردد، اما میتوان با پل زدن از روی کاربران غیر فعالی که درمحدوده ی شبکه ی محلی بیسیم قراردارند این ارتباط را به صورت بالقوه نگه داری نمودتا درخواست اتصال توسط شبکه سلولی پذیرفته شودو مکالمه با موفقیت خاتمه یابد. هدف این پژوهش ارایه یک روش برای کاهش نرخ قطع ارتباط در این گونه شبکه ها می باشد.دراین تحقیق با استفاده از الگوریتم مسیریابی MaxMin وهمچنین استفاده ازمنابع شبکه های محلی همسایه که از طریق تکنولوژی فیبربا هم در ارتباط هستند ، انتخاب مفیدترین مسیر رله برای دسترسی غیر مستقیم به سرویس شبکه محلی بصورت موقت انجام میشود.نتایج حاصل ازاین شبیه سازی که با استفاده از Tools متلب صورت گرفته است بیانگر بهبود در کاهش نرخ قطع مکالمه به میزان قابل توجهی نسبت به روش های گذشته می باشد.

کلیدواژه ها

دگرسپاری عمودی ، شبکه محلی بی سیم ، نرخ قطع مکالمه،رله با مسیریابی چندگانه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.