یک سیستم قدرت وایرلس دو جهتی برای یک وسیله ی نقلیه ی الکتریکی با یکمدار رله

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنفرانس ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: PCCO01_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 410
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد یزدانی

حسین صفری

رضا صفی یاری

حامد نجفی

چکیده

به منظور توسعه ی فاصله ی انتقال، تولرانس تحمل را برای همترازی نا جور سیم پیچ افزایش بدهید، و قابلیت پسخوران انرژی و بازده انتقال قدرت سیستم های انتقال قدرت وایرلس سنتی WPT را برای وسایل الکتریکی افزایش دهید، مقاله ی حاضر یک توپولوژی WPT دو جهتی را با یک مدار رله نشان میدهد. در توپولوژی پیشنهادی، مد ارهای اولیه و پیکاپ (پیکاپ) با ساختارهای تقریبا یکسان اجرا میشوند، که می تواند در هر دوی بر انگیختگی مغناطیسی و میدانی و مدهای دریافت کننده میدان مغناطیسی جهت تسهیل جریان قدرت دو جهتی بین طرف اولیه و طرف پیکاپ کار کند. یک مدار رله برای دست یابی با بازدهی انتقال بالا تحت شرایط خاص همانند فاصله ی طولانی یا همترازی ناجور سیم پیچ معرفی میشود. مدل ریاضیاتی این سیستم به منظور توصیف جزیی مکانیزم کارش تدوین شده است. هر روی جهت و مقدار جریان قدرت را می توان توسط کنترل ولتاژهای فاز تغییر تولید شده توسط سویچ های اولیه و پیکاپ تنظیم کرد. بطور همزمان، قدرت و بازدهی سیستم آنالیز میشود، که این کار یک رفرنس یا مرجعی را برای بهینه سازی پارامترها تهیه می کند. امکان پذیری سیستم پیشنهادی توسط آزمایشات تایید میشود، و نتایج پیشنهاد می کنند که سیستم WPT دو جهتی یک سیستم کارامد و قابل اطمینان برای سیستم های شارژ وسیله ی نقلیه ی الکتریکی محسوب می شود.

کلیدواژه ها

انتقال قدرت وایرلس، وسیله ی نقلیه ی الکتریکی، رله، انتقال قدرت دو جهتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.