مطالعه استحکام کششی و تخریب پذیری نانو الیاف الکتروریسی شده پلی کاپرولاکتون/نانورس

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
  • کد COI اختصاصی: NTEC11_249
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 838
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سحر واعظی

گیلان، رشت، دانشگاه گیلان، دانشکده فنی، گروه مهندسی نساجی

مهدی نوری

گیلان، رشت، دانشگاه گیلان، دانشکده فنی، گروه مهندسی نساجی، صندوق پستی ۳۷۵۶

مرجان عباسی

گیلان، رشت، دانشگاه گیلان، دانشکده فنی، گروه مهندسی نساجی، صندوق پستی ۳۷۵۶

چکیده

امروزه ساخت فرآورده های پلیمری زیست تخریب پذیر با هدف کاهش مشکلات زیست محیطی، ایمنی و سلامت مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. این پلیمرها در پزشکی و دارورسانی نیز به دلیل حذف آخرین مرحله جراحی برای برداشت آنها پس از عملکرد درمانی توسعه یافته اند. کامپوزیتهای حاوی سیلیکات های لایه ای و مواد بیوپلیمر با توجه به خواص مکانیکی، الکتریکی، حرارتی بهبود یافته و علاوه بر آن زیست سازگاری مناسب، دارای کاربردهای فراوانی در زمینه های مهندسی، پزشکی و بسیاری از صنایع دیگر هستند. ساختارهای مختلفی از این نانوکامپوزیتها ارایه شده است که ساختار لیفی، با توجه به آرایش یافتگی پرکننده و ساختمان نسبتا تک بعدی، از جمله مهمترین آنها میباشد. در این مقاله، خواص مکانیکی و تخریب پذیری نانوالیاف نانوکامپوزیتی پلی کاپرولاکتون/نانورس مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. نتایج نشان داد وجود پرکننده های معدنی نانوخاکرس سبب افزایش استحکام و مدول یانگ این نانوالیاف کامپوزیتی میشود. نانورس به نفوذ هر چه راحتتر میکرواورگانیسمها به درون ساختار پلیمری کمک میکند و باعث افزایش تخریب پذیری نانوکامپوزیت میگردد.

کلیدواژه ها

پلی کاپرولاکتون، نانوالیاف، نانوخاک رس، الکتروریسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.