نقش ارگان های دریایی در اجرای موثر مقررات ملی و بین المللی
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی هزاره سوم و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: NCTMH03_313
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 396
نویسندگان
گروه حقوق، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران
گروه حقوق، واحد بندرعباس، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران
چکیده
در بخشی از آب های ساحلی که به آب های سرزمینی معروفند و در داخل مرز دریایی هرکشور جای می گیرند، کلیه حقوق آب ها و عمق دریاها متعلق به کشور مربوطه بوده ولی حق عبور بی ضرر کشتی های سایر کشورها به رسمیت شناخته می شود. اگر سازوکاری برای کنترل آلودگی وجود نداشته باشد شد زمینه نابودی آن فراهم خواهد. کنوانسیون های بسیاری در مورد آلودگی های دریایی تصویب شده است که از جمله ها می توان به کنوانسیون مارپول ، کنوانسیون آمادگی، مقابله و همکاری در برابر آلودگی نفتی ، کنوانسیون جبران خسارت ناشی از آلودگی نفتی اشاره کرد. در منطقه خلیج فارس و و کشورهای منطقه، کنوانسیون کویت و پروتکل های آن به منظورحفاظت از محیط زیست UNEP دریای عمان با همکاری برنامه محیط زیست ملل متحد دریایی در برابر آلودگی ها تدوین گردیده است. به موجب ماده 16 کنوانسیون تاسیس سازمان منطقه ای حفاظت از محیط زیست دریایی و به استناد ماده 3 پروتکل همکاری منطقه ای، تاسیس مرکز کمک های متقابل در مواقع اضطراری دردریا تصویب شده استکلیدواژه ها
ارگان های دریایی، مقررات ملی، مقررات بین المللیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.