شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر در پرورش و توانمند سازی بهینه کارکنان پست بانک با استفاده از کارت امتیاز متوازن (مورد: کارکنان پست بانک شهر تهران)

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: همایش بین المللی مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: MAACI01_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 848
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرصادق رضوی داودی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی

اسفندیار دشمن زیاری

استادیار مدیر گروه دپارتمان مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی داحد الکترونیکی تهران ایران

محمدصادق ضیایی

استادیار استاد گروه مدیریت دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب تهران ایران

چکیده

این پژوهش با هدف شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر در پرورش و توانمند سازی بهینه کارکنان پست بانک با استفاده از کارت امتیاز متوازن انجام شده است. روش مورد استفاده در این پژوهش بر حسب هدف از نوع کاربردی و از نظر گردآوری داده ها توصیفی پیمایشی می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مدیران و کارشناسان شعب پست بانک شهر تهران می باشد که شامل 860 نفر هستند. جهت نمونه گیری از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای استفاده شده است حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران 270 نفر مدیران و کارشناسان ستادی و شعب به دست آمد. ابزار مورد استفاده در این پژوهش پرسشنامه BSC ویژه ارزیابی عملکرد سازمان ها است که توسط شرکت پارس مدیر(1392) طراحی و هنجار-یابی شده است در این پایان نامه از روش های آمار توصیفی و استنباطی جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات استفاده شد که در تحلیل توصیفی از جداول توزیع فراوانی، نمودارها، میانگین، دامنه تغییرات و ... استفاده می شود و در تحلیل استنباطی از آزمون T به کمک نرم افزار spss20 استفاده شد. نتایج نشان می دهد کلیه منظرهای کارت امتیاز متوازن در پرورش و توانمندسازی بهینه کارکنان پست بانک تاثیر دارند منظر رشد و یادگیری با 608/0 :ci دارای بیشترین تاثیر پس از آن منظر مالی با 583/0 :ci و پس از آن منظر فرآیندهای داخلی با 563/0 :ci و منظر مشتریان با با 532/0 :ci دارای پایین ترین تاثیر است.

کلیدواژه ها

توانمند سازی- پست بانک- کارت امتیاز متوازن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.