باروری سازی ابرها در حقوق بین الملل
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی حقوق و مطالعات قضایی
- کد COI اختصاصی: LLSC04_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 724
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آازد اسلامی واحد شیراز
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
چکیده
تغییرات آب و هوایی و اثرات آن در زندگی بشر بسیار مهم است چرا که اثرات آن مستقیما به انسان ها می رسد. پدیده باروری ابرها آثار مثبت و منفی متعددی در پی خواهد داشت. از جمله آثار منفی این تکنولوژی استفاده از آن در زمان جنگ و ورود مواد شیمیایی مضر به محیط زیست و همچنین ایجاد عمدی باران اسیدی می باشد، همان طور که در کنوانسیون انمود بیان شده: پدیده های طبیعی ممکن است به عمد برای اهداف خصمانه بکار گرفته شوند، به همین دلیل در جهت اجرای قوانین در این رابطه باید ضمانت اجراهایی وجود داشته باشد.با توجه به اینکه از پدیده باروی ابرها می توان به عنوان سلاح نظامی استفاده نمود و به جهت اینکه تاکنون در این مورد خاص در سطح جامعه بین المللی هنوز موفق به حل مسایل حقوقی مربوط به غفلت در زمینه این پروژه ها نشده اند و در خصوص بارور سازی ابرها خلاء های بسیاری وجود دارد نیاز به بررسی این مسیله و پیش بینی راه حل هایی در این خصوص می باشد. اکنون می توان چنین نتیجه گرفت که دولت ها به تشکیل سازمان دولتی برای جبران خسارات ناشی از اشتباه و یا غفلت در بارور سازی ابرها و خسارات وارد شده به اشخاص به دلیل بارور سازی نادرست نیاز دارند و متناوبا تشکیل سازمانی که خسارات ناشی از این پدیده را جبران نماید و همچنین جامعه بین المللی ملزم به تدوین قوانین و مقررات تکمیلی در این خصوص می باشد.کلیدواژه ها
باروری ابر، اصول حقوق بین الملل، مسیولیت بین المللیمقالات مرتبط جدید
- ضمانت اجرای تعهد به پرداخت ثمن در نظام حقوقی ایران و قانون فروش کالا درانگلستان
- بررسی مبانی حرمت شرب خمر و مسکرات از منظر فقه امامیه ( با تاکید بر ادله اجتهادی)
- تحلیل احکام در موارد پرداخت خمس با در نظر گرفتن میزان نرخ تورم از منظر فقه وحقوق اسلامی
- بررسی رابطه بین مخارج تحقیق و توسعه با مربوط بودن اطلاعات و جریان های نقد آزاد(شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران)
- بررسی تاثیر مجازات اعدام بر بازدارندگی از جرم قتل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.