بررسی ابعاد کیفیت خدمات در آژانس های هواپیمایی شهر بوشهر بر مبنای مدل تحلیل شکاف و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL03_0793
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 618
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت دانشگاه تهران و عضو هییت علمی مرکز آموزش عالی لامرد، فارس، ایران
دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر
چکیده
امروزه سازمان های خدماتی نقش مهمی در توسعه کشورها دارند. آژانس های هواپیمایی به عنوان یک صنعت خدماتی می تواند قابلیت های زیادی در توسعه کسب و کار داشته باشد. یکی از مسایل مهم در این زمینه بهبود رضایت مشتریان است. در این تحلیل کیفیت خدمات به عنوان یکی از راهکارهای موثر بر ارتقای رضایت مشتریان نیازمند توجه ویژه ای می باشد. هدف از انجام این پژوهش بررسی ابعاد کیفیت خدمات بر مبنای مدل شکاف و با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی است. در این پژوهش تعداد 12 پرسشنامه بین مشتریان و تعداد 8 پرسشنامه بین کارمندان آژانس های هواپیمایی توزیع شد و پس از اینکه پرسشنامه های مقایسات زوجی برای مدل کیفیت خدمت سروکوآل توسط مشتریان و کارمندان آژانس های هواپیمایی تکمیل گردید. نتایج شکافی قابل توجه بین ادراک کارمندان و مشتریان آژانس ها را نشان داده است به نحوی که از نظر کارمند برای ارایه بهتر خدمات، اولویت با لوازم مشهود است در حالیکه مشتری آن را در اولویت آخر خود قرار داده است و برای مشتری برقراری ارتباط و درک خواسته ها و نیازهای آن از سایر ابعاد خدمت بااهمیت تر است و در میان ابعاد دیگر جایگاه بالاتری دارد.کلیدواژه ها
کیفیت خدمات، مدل تحلیل شکاف، روش تحلیل سلسله مراتبی، آژانس هواپیماییمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.