هموارسازی سود
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: INDUSTRIAL03_0547
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 414
نویسندگان
عضو هیات علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، کرج، ایران
آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج، کرج، ایران
چکیده
شدت رقابت به ایجاد شیوه های حسابداری تجاوزکارانه، از جمله مدیریت سود در شرکت ها منجر می گردد. فشار رقابت، مدیران را مجبور به دستکاری سود می کند و به تبع آن افزایش قیمت سهام را در بر دارد. به علاوه، فشار رقابت به احتمال زیاد مدیریت سود را افزایش می ددهد؛ زیرا با افزایش رقابت، مدیران به دستکاری کردن سود روی می آورند تا از طریق توانایی قیمت سهام و خوب جلوه دادن میزان سود، سرمایه گذاران بلقوه و بالفعل را به سرمایه گذاری ترغیب کنند. سود حسابداری همواره مورد استفاده طیف وسیعی از استفاده کنندگان نظیر سهامداران، سرمایه گذاران بورس و غیره قرار می گیرد. از آنجاییکه محاسبه سود بنگاه اقتصادی متاثر از روش ها و برآوردهای حسابداری است بدین لحاظ امکان دستکاری سود توسط مدیریت وجود دارد. با توجه به اهمیت سود، موضوع هموارسازی مورد توجه محققان و دست اندرکاران حرفه حسابداری قرار گرفته است. هدف هموارسازی سود ایجاد رشد ثابت وکاهش نوسانات سود می باشد در این مقاله مروری جامع بر مفاهیم هموارسازی سود شامل انواع آن، ابزارها، ابعاد، روش ها وموضوعات مرتبط با آن می پردازیم.کلیدواژه ها
مدیریت سود، هموار سازی سود، مدل ایکل، مدل موسزمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.