سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: ICOPTICP19_301
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 374
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل آماری در بررسی عوامل کاهش سرقت سیم در کرمانشاه
چکیده مقاله:
در یک شبکه سه قدرت الکتریکی هدف تولید، انتقال و توزیع انرژی الکتریکی و تحویل به مصرف کنندگان است. نکته رسید که به مصرف کنندگان بسیار اهمیت دارد اینست که تولید و توزیع انرژی الکتریکی به صورت دایمی و بدون وقفه باشد. از طرفی شبکه های توزیع طبیعی شامل خطوط فشار متوسط 20KV ترانسفورماتورهای توزیع و شبکه فشار ضعیف 220-380V و سایر تجهیزات می باشد در معرض وقوع خطا است که این خطاها در کارکرد عادی شبکه اختلال ایجاد می نمایند. این خطاها به طور عمده شامل اتصال کوتاه جای بین فازها و یا فاز و زمین نیز پارگی خطوط توزیع یا کاهش قدرت عایقی مقره ها و .... می باشد. شبکه فشار ضعیف هوایی به دلیل گستردگی و تغذیه مستقیم مشترکین از اهمیت بالایی برخوردار است. بدون شک هرگونه اشکال در این قسمت باعث خاموشی و نارضایتی مردم به تبع آن افزایش انرژی توزیع نشده و وارد شدن ضرر و زیان مالی به شرکت های توزیع می گردد که عدم فروش انرژی و پرداخت خسارت مشترکین به دلیل سوختن وسایل آن ها را می توان یکی از طرف های تضمین شده دانست. بنابراین ضروری است عوامل ایجاد خاموشی در شبکه های فشار ضعیف شناسایی و نسبت به اصلاح آن اقدام گردد. در این راستا یکی از مشکلاتی که گریبان گیر شرکت های توزیع می باشد سرقت تجهیزات خصوصا سیم مسی می باشد که این امر باعث اعمال خاموشی های ناخواسته به مردم شده است. در این مقاله ابتدا آثار و تبعات خاموشی بررسی شده سپس راهکارهای عملی جهت جلوگیری از خاموشی و کاهش سرقت سیم و در ادامه به بررسی و آمار تجهیزات به سرقت رفته اند از راه حل دوم از آن است که به تخمینی هر کدام پرداخته شده است با استفاده از روش های آماری و نظرسنجی از بهره برداران شبکه سهم هر عامل در کاهش سرقت سیم محاسبه شده بود در ادامه مقاله انرژی توزیع نشده ناشی از سرقت سیم و برآورد ریالی آن به مقایسه مبالغ هزینه شده و تحلیل اقتصادی آن ارایه گردیده است. نتایج به دست آمده حکایت از کاهش 70%ی سرقت سیم می باشد که در نوع خود کم نظیر است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICOPTICP19_301 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/756044/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی میانکوهی، محمد و مرادی مجد، علیمراد و مرادی چشمه بیگی، حسن،1391،تحلیل آماری در بررسی عوامل کاهش سرقت سیم در کرمانشاه،نوزدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و پنجمین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران،زاهدان،https://civilica.com/doc/756044
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، مرادی میانکوهی، محمد؛ علیمراد مرادی مجد و حسن مرادی چشمه بیگی)
برای بار دوم به بعد: (1391، مرادی میانکوهی؛ مرادی مجد و مرادی چشمه بیگی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- قابلیت های زیرساخت عمومی مخابرات کشور در اتوماسیون شبکه توزیع استان سیستان وبلوچستان
- مدیریت تولید مولد تولید پراکنده سنکرون در شبکه توزیع با داده های کنتورهای هوشمند
- Investigation of SFCL Impacts on Crowbar Protection of DFIG based Wind Turbine
- Optimal placement of hybrid renewable energy system for minimum real power loss in radial distribution system: A case study
- طرح حفاظت اضافه ولتاژ توام با تعدیل برق گیرها با قابلیت اجرا در شبکه های توزیع برق موجود
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.