شیمی الی و ساختار پلیمری
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنگره بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: GERMANCONF01_325
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2096
نویسندگان
استاد دانشگاه فنی قاضی طباطبایی ارومیه
چکیده
می توان گفت دانش بزرگ شیمی آلی در حدود 200 سال است که وارد سیستم شیمی امروزی ما شده است. قرن 19 را می توان برای پایه و اساس این شیمی ارایه داد. در سال 1828 فردیک وهلر آزمایشی انجام داد که معمولا آن را آغازی بر پایان تیوری نیوری حیاتی به شمار آورد. ایشان در مرحله ی اول اوره را که یک ترکیب آلی بود را از گرم کردن آمونیوم سیانات که در حقیقت یک ترکیب غیرآلی بود به دست آورد. امروزه می توان گفت ترکیبات آلی و یا شیمی آلی نه تنها زندگی ما را تشکیل داده است، بلکه می توان گفت در تمام اجزاء مواد توانسته است نقشی اساسی ایفا کند. ماده های آلی از جمله در گیاهان و حیوانات وجود دارند. ساختارهای عمومی سلولزی، تانن، کیوتین و لیگین و از همه مهمتر ساختار متخلخل های MOF توانسته است بسیار کاربردی باشد. ساختارهای MOF که دارای چهارچوب های کیودیناسیون فلز 0 لیگاند و پیوندهای مولکول های دهنده و پذیرنده از پیوندهای هیدروژنی استفاده می شود در کل می توان گفت برای استفاده کردن از اثر ساختارهای آلی برای تولید انرژی و ذخیره ی انرژی در شیمی ساختارهای به وجود آمده اند که در چهارچوب فلزی- آلی استفاده می شود. این لیگاندها از پایه هایی با پیریدیتی و کربوکسیلاتی تشکیل شده اند که دارای بار منفی هستند. در این مقاله سعی شده است به روش های سنتز و ساختارهای شیمی که به صورت مولکولی انجام می شود پرداخته شود.کلیدواژه ها
نانو تکنولوژی، ساختارهای شیمی، پلیمرها، سنتز کردنمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.