برداردینو (ARDUINO)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنگره بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: GERMANCONF01_262
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2388
نویسندگان
استاد دانشکده ی فیزیک دانشگاه صنعتی شریف
عضو هییت علمی دانشگاه فنی شماره یک تبریز
دانشجوی کارشناسی مهندسی برق دانشگاه فنی شماره یک ارومیه
دانشجوی کارشناسی مهندسی برق دانشگاه فنی شماره یک تبریز
چکیده
امروزه پیشرفت و توسعه ی صنعت برق در کشورهای روبه توسعه ما را بنا داشت تا ما هم در این عرصه قدمی چند بر داریم. اما از آن جایی که سیل عظیمی از دانشجویان این رشته دوس دارند با پروژه های مربوط به PLC و AVR و میکروکنترلرها کار بکنند. اما به دلیل هزینه ی زیاد این سیستم ها و صنعتی بودن آن ها بسیاری از این عزیزان را از انجام این پژوه ها منصرف می کند. اما امروزه پیشرفت علم این مشکل را حل کرده است. برد اردینو امروزه یکی از بردهایی است که کاربردی مانند PLC را با انواع میکروکنترلرها انجام می دهد که ما در این مقاله سعی بر این داشتیم که در ابتدا برد اردینو امروزه یکی از بردهایی است که کاربردی مانند PLC را با انواع میکروکنترلرها انجام می دهد. که ما در این مقاله سعی بر این داشتیم که در ابتدبرد اردینو را تعریف کرده و به دلیل هزینه ی کم آن به دانشجوها و پژوهشگران عزیز پیشنهاد کنیم. اما این برد معایبی هم دارد که یکی از این معایب خطای موجود در این برد است و در بخش بعدی مقاله سعی در شناساندن قسمت های مختلف سخت افزاری برد اردینو کردیم.کلیدواژه ها
اردینو، AVR-PLC، میکروکنترلر، مداربازمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.