امنیت پست الکترونیک، برای کاربران نهایی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنگره بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: GERMANCONF01_230
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 490
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محبوبه صفری

مدرس دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد

علیرضا زارعی

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی نرم افزار، دانشگاه غیرانتفاعی تابناک، واحد لامرد

سیده فاطمه جعفری

دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی نرم افزار، دانشگاه غیرانتفاعی تابناک، واحد لامرد

چکیده

؛PC ها ما را قادر ساخته اند بیش از هر زمان دیگری در تاریخ با دیگران ارتباط برقرار کنیم؛ اما یک سرویس ارتباطی به نام پست الکترونیک، هنوز هم به عنوان پرکاربردترین سرویس ارتباطی، نقش کلیدی خود را در دنیای ارتباطات را حفظ نموده است. ایمیل، از زمان ظهور PC و اینترنت وجود داشته است؛ بنابراین عجیب نیست که بشنویم در بین تهدیدات کامپیوتر و اینترنت، آسیب پذیری های تاریخی در استفاده از ایمیل را باید درنظر داشت. در واقع تهدید ایمیل نسبت مستقیم و نزدیکی با مهندسی اجتماعی دارد که از ترفند Phishing استفاده می کند و کاربران را وادار می کند بر روی فایل ضمیمه ای آلوده ی یک URL کلیک کنند، شما باید به خاطر بسپارید که ایجاد امنیت ایمیل به هیچ روی، کار ساده ای نیست مگر این که به عنوان مثال از استاندارد Open PGP در مقیاس وسیع برای تمام کاربران انتهایی مورد استفاده قرار گیرد. در خارج از حوزه ی PGP, SSL, TLS و غیره، فهمیدن این نکته که آیا کسی یک پیام ایمیل را خوانده یا تغییر داده دشوار است. به این موضوع فکر کنید؛ هزینه ی خوانده شدن یک ایمیل توسط کسی که نباید آن را بخواند چقدر است در واقع، هزینه ی این موضوع به اندازه ای است که قابل اندازه گیری نیست. پست الکترونیک هنوز هم به عنوان پرکاربردترین سرویس ارتباطی نقش کلیدی خود را در دنیای ارتباطات حفظ نموده است. در این مقاله تلاش بر این بوده است تا خطراتی که یک کاربر اینترنتی با آن مواجه هست را به تصویر بکشد و راه کارهایی برای مقابله با این حملات ارایه کند تا کاربران با امنیت خاطر به فعالیت های اینترنتی خود بپردازند.

کلیدواژه ها

؛SSL. PGP, phishing، پست الکترونیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.