طراحی سلول خورشیدی پلیمری با استفاده از نانو تیوب کربنی و نانو ذرات اکسید روی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: کنگره بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: GERMANCONF01_144
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 504
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین اعلم شاهی

عضو هیت علمی دانشگاه فنی حرفه ای تبریز ،

رضا نجفی

دانشجوی کاردانی رشته برق تاسیسات دانشکده سما واحد بناب

میلاد جودی

دانشجوی کارشناسی رشته تکنولوژی برق شبکه های انتقال و توزیع

چکیده

در این مقاله ما اقدام به ساخت سیستم های فتوولتاییک یا همان سلول های خورشیدی که به شیشه های خورشیدینیز معروف اند برای تولید انرژی های پاک تر و بدون هیچ گونه پایان پذیری کردیم که می توان در اینده نزدیک ان ها رابه جای سوخت های فسیلی از جمله نفت و گاز و مازوت و...که باعث ایجاد گاز های گلخانه یی هستند و اتمام پذیری دران ها وجود دارد جایگزین کرد . در قسمت بعدی مقاله یک سلول خورشیدی پلیمری با راندمان تبدیل انرژی بالا طراحیشده است برای افزایش راندمان از نانو لوله کربنی و نانو ذرات اکسید روی استفاده شده است. سپس با استفاده ازمعادلات حاکم بر سلول خورشیدی طراحی شده به بررسی پارامترها از جمله جریان اتصال کوتاه ولتاژ مدار باز و راندمانآن پرداخته و در نهایت عملکرد سلول طراحی شده نمایش داده شده است.

کلیدواژه ها

نانو تیوب کربن، سلول های خورشیدی پلیمری، بازده کوانتومی، فتوولتاییک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.