بررسی آزمایشگاهی تاثیر الیاف فولادی بر روی بتن با سنگ دانه های بازیافتی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: همایش ملی شهر سبز با محوریت تکنولوژی و انرژی های پاک در عمران،معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: ESACONF01_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 458
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا باغبان گلپسند

گروه عمران, موسسه آموزش عالی سراج, تبریز ,ایران

عبدالرضا ترک یون

کارشناس ارشد مهندسی عمران – سازه، موسسه آموزش عالی سراج, تبریز ,ایران

چکیده

منابع معدنی جهت تولید سنگدانه ها محدود می باشند و با توجه به محدودیت عمر سازه های بتنی و همچنین تخریب سازه های بتنی در اثر عوامل طبیعی نظیر زلزله، سیل، طوفان و ... ، همواره با حجم انبوهی از بتن های تخریبی مواجه خواهیم بود که سبب تخریب محیط زیست خواهند شد که در آینده ای نه چندان دور ناگزیر باید از این بتن های تخریبی به صورت سنگدانه های ضایعاتی بتنی و به عنوان جایگزینی برای سنگدانه های طبیعی استفاده نمود تا بتوانیم منابع طبیعی راحفظ نماییم.و همچنین به منظور ایجاد شرایط ایزوتروپی و نیز کاهش ضعف شکنندگی و تردی جسم بتن از الیاف فولادی استفاده شده است. هدف پژوهش حاضر بررسی رفتار بتن با الیاف فولادی در بتن با شن بازیافتی به روش آزمایشگاهی می باشد. چهار طرح برای بتن بازیافتی با الیاف فولادی به ترتیب با صفر، نیم، یک ، دو درصد حجمی بتن تولید شد. برای بررسی مضاعف رفتار بتن الیافی نمونه های استوانه ای و مکعبی برای آزمایش کشش برزیلی و فشار نیز تهیه شدند و بعد از تحلیل نتایج و همچنین منحنی تنش-کرنش مشخص گردید با مطالعه نتایج آزمایش کشش دو نیم شدن مشاهد شد که الیاف باعث افزایش مقاومت کششی شده و بیشترین مقاومت کششی با الیاف 2 درصد مشاهده شد وهمچنین در بررسی مقاومت فشاری در الیاف 1درصد حجمی بیشترین مقاومت فشاری را در این پژوهش داشتیم.و در منحنی های تنش کرنش مقاومت فشاری با افزایش الیاف کرنش بتن بازیافتی نسبت به بتن بازیافتی شاهد افزایش میابد در منحنی های تنش کرنش مقاومت کششی با افزایش الیاف هم تنش و هم کرنش نمونه ها افزایش می یابد

کلیدواژه ها

بتن بازیافتی، الیاف فولادی ، فوق روان کننده، منحنی تنش-کرنش، خواص مکانیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.