حس پویایی در فضاهای مجتمع های تجاری (نمونه موردی ارگ تجریش - پالادیوم)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی عمران، معماری و شهر سبز پایدار
- کد COI اختصاصی: CASGC02_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1003
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد - گروه معماری - واحد قزوین - دانشگاه رجاء
استادیار دانشگاه - گروه معماری - دانشگاه غیرانتفاعی رجاء قزوین
استادیار دانشگاه پیام نور - گروه معماری - دانشگاه غیرانتفاعی رجاء قزوین
چکیده
در حال حاضر شهرهای ما به کمبود فضاهای شهری مناسب که در آن مردم با یکدیگر تعامل اجتماعی داشته باشند دچار شده است و این حاکی از بحران ماشینی شدن در فضای شهری است تعاملات اجتماعی در شهر اهمیت خود را از دست داده و فدای ارزش کاذب اتومبیل شده است. و این در حالی است که نیاز انسان و روابط اجتماعی همچنان یکی از نیازهای اصلی به شمار می رود. فضاهای شهری باید این خواسته را در شهروندی ایجاد کند که از خانه خارج شده و با افراد جامعه خود ارتباط برقرار کنند فضاهایی که شهروند در آنها احساس آرامش و امنیت و بیشتر می تواند او را به تعاملات اجتماعی دعوت کند. در گذشته بازارها فضاهای عمومی محسوب می شدند و اکثر تعاملات مردم در این مکان ها صورت می گرفته است یکی از مهم ترین فضاهای عمومی در جوامع مراکز تجاری هستند یک مرکز تجاری خصوصی نیز می تواند مکانی پر قدرت در ایجاد ارتباطات فرهنگی و تعاملات اجتماعی بین مردم باشد، به طوری که در ایجاد فضایی سرزنده و بانشاط است فشارهای روانی و روزمره زندگی مدرن امروزی بکاهد. در این تحقیق با استفاده از روش توصیفی - تحلیلی و روش کتابخانه ای انجام شده، و سعی بر این بوده است که عوامل موثر بر پویایی در فضاهای عمومی به ویژه مراکز تجاری شناسایی و تقویت شود.کلیدواژه ها
فضاهای شهری، تعلملات اجتماعی، فضاهای عمومی شهر، مرکز تجاری، پویاییمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.