بررسی آماری ویژگی های اپتیکی و فیزیکی هواویزهای ایستگاه های شیدسنجی منطقه خاورمیانه
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: ششمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا
- کد COI اختصاصی: CANPM06_287
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 427
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیک دانشگاه زنجان
عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه زنجان
چکیده
ویژگیهای اپتیکی و فیزیکی هواویزهای جوی شامل عمق اپتیکی هواویزها، نمای آنگستروم، شعاع موثر و ضریبشکست برای چهار ایستگاه شیدسنجی منطقه خاورمیانه شامل زنجان (IASBS)، کویت (Kuwait)، مزایرا در امارات متحده عربی (Mezaira) و عربستان (Solar village) بین سالهای -2016 2010 مورد مطالعه آماری قرار گرفت. ذرات غبار و هواویزهای با منشا فعالیتهای شهری-صنعتی دو نوع غالب هواویزهای جوی منطقه هستند. میزان غبار در ماه های مرطوب و سرد زمستان رو به کاهش میگذارد و در بهار و تابستان بیشینه میشود. ارتفاعات بلند رشتهکوه های زاگرس از ورود بخش مهم غبار چشمه های غباری عراق به فلات ایران جلوگیری میکند و درنتیجه ایستگاه زنجان میزان غبار کمتری را درمقایسه با بقیه ایستگاه ها ثبت میکند. نیز غبار ثبتشده در جو کویت درمقایسه با دو ایستگاه دیگر واقع در کشورهای عربستان و امارات متحده عربی، غلظت بیشتر و اندازه بزرگتری را داراست که نزدیکی آن به چشمه های غباری میتواند دلیل آن باشد.کلیدواژه ها
هواویز، غبار، شیدسنج، خاورمیانهمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.