بررسی تاثیر مالیات، فروش و شاخص ورشکستگی بر تصمیمات تامین مالی داخلی(بدون هزینه) و خارجی(با هزینه) در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی حسابداری، مدیریت مالی و سرمایه گذاری
  • کد COI اختصاصی: CAFM06_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 743
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید رضایی افشار

کارشناس ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی گروه مدیریت مالی،تهران، ایران

عبدالمجید دهقان

استادیار وعضو هیات علمی گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی،واحد یادگار امام خمینی (ره) شهر ری تهران، ایران

معصومه لطیفی بنماران

استادیار وعضو هیات علمی گروه مدیریت MBA،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تهران، ایران

چکیده

نحوه تامین مالی و تهیه بودجه اجرایی لازم برای انجام پروژه های زیربنایی و بهره برداری از محصولات و خدمات حاصل از آنها در حال حاضر به عنوان یکی از مهمترین چالش های پیش روی کشورهای در حال توسعه مطرح می باشد. با توجه به وضعیت خاص کشورهای در حال توسعه و بحران های مالی در این کشورها امکان تامین سرمایه مورد نیاز برای اجرای پروژه های بزرگ به راحتی فراهم نمی شود، لذا استفاده از راه دیگر، یعنی جذب سرمایه های خارجی در این کشورها مورد توجه قرار می گیرد.استفاده از سرمایه های خارجی استقراضی به روش های (قرضی) غیر قرضی (سرمایه گذاری) صورت می پذیرد. در همین راستا پژوهش حاضر به بررسی تاثیر مالیات، فروش و شاخص ورشکستگی بر تصمیمات تامین مالی بدون هزینه و با هزینه در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می پردازد. قلمرو زمانی تحقیق یک دوره 5 ساله الی1394 الی 1389می باشد. برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار اقتصادسنجی Eviews و از مدل رگرسیونی چند متغیره برای آزمون فرضیه ها استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان دهنده وجود رابطه منفی و معنادار بین شاخص ورشکستگی و تامین مالی با هزینه در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده است. اما در خصوص سایر متغیرهای مستقل رابطه معناداری یافت نشد.

کلیدواژه ها

مالیات پرداختی- تصمیمات تامین مالی- ورشکستگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.