ارایه روشهای نوین بهبود قابلیت اطمینان در جایابی و تعیین اندازه واحدهای تولید پراکنده

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی مهندسی قابلیت اطمینان
  • کد COI اختصاصی: RELI04_018
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 642
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرید ارمیانی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد دامغان، دانشکده برق

سیدمسعود میررضایی

استادیار دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشکده مهندسی برق و رباتیک

چکیده

امروزه مسایلی همچون تجدید ساختار، مسایل زیست محیطی، مشکلات و محدودیت هایی در احداث خطوط انتقال جدید سبب ورود روزافزون سیستم های تولید پراکنده شده است. واحدهای تولید پراکنده با توجه به مشخصات، تکنولوژی و مکان اتصال به شبکه، می توانند تاثیرات مثبتی از جمله بهبود قابلیت اطمینان را روی شبکه های توزیع بوجود آورند. بنابراین با افزایش استفاده از تولیدات پراکنده و همچنین مسایل فنی و مالی این تکنولوژی ها، مسایل جدیدی از جمله تعیین ظرفیت و مکان اتصال این تجهیزات به شبکه مورد بررسی قرار گرفته است. هدف این مقاله مقایسه الگوریتم های بهینه ساز نوین برای مکان یابی و تعیین ظرفیت منابع تولید پراکنده به منظور بهینه کردن شاخص های قابلیت اطمینان و همچنین بهبود تلفات ولتاژ و بهبود پروفیل ولتاژ است. روش های ارایه شده بر روی شبکه 33 شینه اصلاح شده IEEE اعمال شده است و نتایج ارایه شده حاکی از آن می باشد که الگوریتم کلونی مورچه باعث بهبود در برخی از پارامترهای مهم قابلیت اطمینان شده است.

کلیدواژه ها

قابلیت اطمینان، مولد تولید پراکنده، (Distributed Generator-DG)، سیستم توزیع شعاعی، الگوریتم های بهینه ساز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.