تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت بر کیفیت و کلسیم میوه انار پس از دوره انبار سرد
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
- کد COI اختصاصی: NOPEA01_177
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 829
نویسندگان
دانشیار گروه مهندسی علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
استادیار گروه مهندسی علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند
چکیده
انار یک میوه نیمه گرمسیری است که دارای خواص فراوان تغذیه ای و دارویی است. اغلب ارقام انار حساس به سرمازدگیدر طی دوره انبارمانی هستند. این خسارت یکی از مشکلات صادرات انار نیز محسوب می شود. پاکت گذاری قبل از برداشتمیوه یک تکنیک کشاورزی موثر در طی رشد و توسعه میوه است که بطور گسترد های در چندین محصول با اهداف متفاوتیاستفاده می شود. این آزمایش در سال 1394 و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار انجام شد. در این آزمایشبررسی تاثیر پاکت گذاری قبل از برداشت شامل دو نوع پوشش پارچه ای (سفید و قهوه ای روشن) و بدون پوشش (شاهد) برکیفیت و میزان کلسیم میوه انار رقم شیشه کب انجام شد. نتایج نشان داد پاکت گذاری موجب افزایش معنی دار در میزانکلسیم پوست نسبت به شاهد شد، به طوری که شاهد دارای کمترین میزان کلسیم و بیشترین میزان آن در میوه هایپوشانده شده با پاکت سفید مشاهده شد. همچنین پاکت گذاری موجب افزایش میزان کلسیم آریل شد. میزان کلسیم درتیمار شاهد پس از 10 هفته انبارداری کمترین و در تیمار پاکت سفید بیشترین بود. با وجود این، پاکت گذاری موجبکاهش میزان آنتوسیانین میوه شد و تاثیری در میزان سرمازدگی میوه پس از 10 هفته انبارداری نداشت.کلیدواژه ها
آنتوسیانین، پس از برداشت، سرمازدگی، کلسیممقالات مرتبط جدید
- بررسی تناسب اقلیمی جهت تعیین گونه منتخب آبزی پرورشی (مطالعه موردی جنوب اهواز و شمال شوش)
- ارزیابی فعالیت آنتی آکسیدانی ژنوتیپهای(ارقام) کنجد در پاسخ به تنش سرما
- تاثیر تنش سرما برمحتوای H۲O۲ و MDA در ژنوتیپهای کنجد در مرحله ی گیاهچهای
- برسی برهمکنش قارچمیکوریزا آربسکوالر و سطوح مختلف فسفر بر گیاه باقال ( Vicia faba L. ) تحت شرایط تنش خشکی
- اثرات زیست محیطی سدها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.