تبیین تاثیر رسانه و شناسایی رسانه های موثر بر اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم نسبت به مسایل مربوط به آب شرب
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
- کد COI اختصاصی: NOPEA01_148
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
استادیار گروه علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند
چکیده
هدف از انجام این تحقیق تبیین تاثیر رسانه و شناسایی رسانه های موثر بر اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم نسبت بهمسایل مربوط به آب شرب می باشد. این تحقیق به روش پیمایشی و با نمونه به تعداد 022 نفر در شهرستان بیرجندمرکز استان خراسان جنوبی انجام گرفته است. نتایج تحقیق حاکی از آن است که پیام ها و تبلیغات رسانه های جمعی درمورد بحران آب تا حد زیادی باعث صرفه جویی در مصرف آب شرب شده است. اکثر پاسخ دهندگان از بین رسانه هایموجود تلویزیون و در در مرتبه بعدی از اینترنت استفاده می کنند. اکثر پاسخ دهندگان در ساعات شب بیشتر به تماشایتلویزیون می پردازند. اکثر افراد پخش برنامه های مربوط به صرفه جویی در مصرف آب شرب را در رسانه های جمعی درقالب انیمیشن و مستند می پسندند. شیوه طنزگونه برای بیان تبلیغات مربوط به صرفه جویی در مصرف آب شرب تاثیربیشتری دارد. طبق نظر اکثریت پاسخ دهندگان بهتر است پیام های تبلیغاتی در رابطه با صرفه جویی در مصرف آب شربحدود 0-1 دقیقه باشد. اکثر پاسخ دهندگان بیشترین اگاهی را در رابطه با بحران کم آبی و شیوه های صرفه جویی در مصرف آب شرب را از طریق رسانه و سپس به ترتیب اینترنت، گفتگو، خانواده، مطبوعات و تبلیغات محیطی کسب میکنند. اکثر پاسخ دهندگان ساخت برنامه های علمی را تا حد زیادی در صرفه جویی در مصرف آب شرب موثر میدانند.رسانه در اطلاع رسانی و افزایش آگاهی مردم نسبت به مسایل مربوط به آب شرب موثر است و آگاهی مردم نسبت بهمسایل مربوط به آب شرب در سطح مطلوبی قرار دارد.کلیدواژه ها
آب شرب، اصلاح الگوی مصرف، اطلاع رسانی، افزایش آگاهی، رسانهمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.