سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: NOPEA01_086
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 289
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل موثر بر بهره وری تولید در گاوداری های صنعتی شیری
چکیده مقاله:
تاکنون تحقیقات زیادی در زمینه بررسی عوامل موثر در بهره وری تولید و سودآوری تولید شیر در ایران و جهان انجام شدهاست. علیرغم تلاش های انجام شده توسط کشورهای در حال توسعه، هنوز بهره وری عوامل تولید در این گونه کشورها از جملهایران پایینتر از کشورهای توسعه یافته است .اثر اندازه گله بر هزینه های تولید شیر در گاوداری های آمریکا را برخی ازپژوهشگران مورد بررسی قرار دادهاند و دریافتند که میانگین هزینه کل تولید گاوداری های متوسط و بزرگ به ترتیب 12 تا 20درصد کمتر ازگاوداری های کوچک بود. این پژوهش با هدف اندازه گیری عوامل موثر بر شاخص بهره وری عوامل تولید درگاوداری های شیری صنعتی شهرستان تربت جام صورت گرفت .داده های مورد نیاز از طریق تکمیل پرسشنامه از تعداد 22 گاوداریشیری که به روش نمونه گیری با طبقه بندی تصادفی انتخاب شده بودند، در سال 1395 جمع آوری گردید .نتایج نشان داد کهمیانگین درآمد ناخالص و هزینه کل تولید در گاوداری های کوچک و متوسط در مقایسه با گاودار یهای بزرگ، کمتر بود .با افزایشاندازه گله، میانگین عملکرد تولید شیر افزایش یافت. این امر عمدتا ناشی از بهرهمندی بیشتر گاوداری های بزرگتر از دانش فنی وفنآوری های نوین در مقایسه با گاوداری های با مقیاس کوچک بود. میانگین شاخصهای حقیقی و ظاهری بهره وری کل عواملتولید برای کل گاوداریهای مورد مطالعه به ترتیب برابر 1/043 و 1/185 بود. اختلاف موجود، بخشی از درآمد ناخالص گاوداری های شیری می باشد که گاوداران به عنوان سود برای خود حساب می کنند حال آن که این مبلغ، هزینه غیرملموس و ناچیزمیباشد. حال آن که این میزان، همان هزینه های است که از حساب گاودار کم میشود ولی در کوتاه مدت آن را احساس نمی کند.بنابراین با توجه به نتایج بر این اساس، لازم است متولیان بخش دامپروری در محاسبه قیمت تمام شده یک کیلو گرم شیر، اینواقعیت را مدنظر قرار دهند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NOPEA01_086 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/750922/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دیدارخواه، مسعود و فرهنگ فر، همایون،1396،بررسی عوامل موثر بر بهره وری تولید در گاوداری های صنعتی شیری،اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)،بیرجند،https://civilica.com/doc/750922
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، دیدارخواه، مسعود؛ همایون فرهنگ فر)
برای بار دوم به بعد: (1396، دیدارخواه؛ فرهنگ فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.