بررسی نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی استراتژیک بر توسعه اقتصادی استان خراسان جنوبی (با رویکرد اقتصاد مقاومتی)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین همایش ملی فرصت های نوین تولید و اشتغال بخش کشاورزی در شرق کشور (در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی)
- کد COI اختصاصی: NOPEA01_070
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1294
نویسندگان
کارشناس تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی
کارشناس تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی
چکیده
یکی از مهمترین راهکارهای توسعه اشتغال، جلوگیری از مهاجرت تولیدکنندگان بویژه روستاییان به شهرها و افزایش درآمد دربخش کشاورزی، ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی است. ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، می تواند ضمنکاهش حجم ضایعات کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده در بخش های صنعت و کشاورزی، زمینه صادرات محصولات کشاورزیکشورمان را با ارزش افزوده بالاتر فراهم نماید. از سویی حمایت از توسعه ظرفیت های صادراتی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخشکشاورزی یکی از مباحث مهم در سیاست های کلی برنامه ششم توسعه اقتصادی محسوب می گردد. لذا هدف از انجام این مطالعهبررسی نقش صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی استراتژیک استان خراسان جنوبی در ایجاد اشتغال، درآمد زایی وتوسعه اقتصادی استان می باشد در این راستا زعفران، زرشک، عناب و گیاهان دارویی بعنوان محصولات کشاورزی استراتژیکاستان خراسان جنوبی انتخاب گردیده و با استفاده از مدل SWOT استعدادها و محدودیت های این صنعت را در استان جهت نیل به این هدف بررسی و راهبردهای مناسب ارایه گردیده است.کلیدواژه ها
صنایع تبدیلی و تکمیلی، محصولات کشاورزی استراتژیک، خراسان جنوبی، مدل SWOTمقالات مرتبط جدید
- تاثیرات درمانی زردچوبه در طب سنتی و نوین: شباهتها، تفاوت ها و چالشها
- طراحی، ساخت و ارزیابی ماشین برداشت ردیفی زیره
- بررسیفیزیولوژی - فارماکودینامیک فرآورده های گیاهی در درمان لیکن پالن دهان ی
- A review on the use of artificial intelligence in the ornamental fish
- Study on the correlation Coefficients of morphological traits in Pinto Beans (Phaseolus vulgaris L.) Under salinity and drought stress
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.