مروری بر مبدل های فلای بک – فوروارد و باک- بوست
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی ایده های نو در مهندسی برق
- کد COI اختصاصی: NCNIEE06_132
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3678
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)،
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)،
چکیده
امروزه مبدل های DC-DC با مدولاسیون پهنای پالس بطور عمده در صنعت استفاده می شوند چون دارای قدرت و سرعت پاسخدهی وسهولت کنترل بالا هستند. خیلی از کابرد ها مانند انرژی های تجدید پذیر نیاز به ایزولاسیون در طراحی شان دارند. مبدل های ایزوله دارای مزایایی مانند:امنیت و قابلیت اطمینان بالا،علیرغم بازده کم هستند.درکاربرد های توان متوسط مبدل های فوروارد-فلای بک بدلیل سهولت و صرفه ی اقتصادی ترجیح داده میشوند. مبدل های فلای بک و فوروارد از نظر سادگی کنترل و پیچیدگی مداری در مقایسه با سایر مبدل های ایزوله توپولوژی های جذابی هستند. جهت حل مشکل تلفات کلیدزنی، استفاده از مبدل های سوییچینگ نرم ضروری است. در این مبدل ها کنترل ولتاژ خروجی به وسیله مدولاسیون پهنای پالس به خاطر سهولت و فرکانس ثابت آن مورد توجه قرار گرفته است.کلیدواژه ها
مبدل فلای بک، فوروارد ،PWMمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.