فرصت در کارآفرینی: مقایسه مکتب نیوکلاسیک و مکتب اتریش
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مدیریت،حسابداری،اقتصاد و مهندسی صنایع با تاکید بر اقتصاد مقاومتی
- کد COI اختصاصی: MAEI01_058
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2858
نویسندگان
عضو هییت علمی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی- واحد علوم و تحقیقات
دانشجوی دکتری کارآفرینی گرایش کسب و کار
دانشجوی دکتری کارآفرینی گرایش کسب و کار
چکیده
یکی از حوزه های مهم پژوهش در کارآفرینی بحث فرصت است. تا جایی که برخی از صاحب نظران بیان میکنند بدون وجود فرصتها، کارآفرینی معنایی ندارد. هر یک از مکاتب علمی مربوط به کارآفرینی، فرآیند کارآفرینی و مفهوم فرصت را از دیدگاه خود بررسی می نمایند. از جمله بارزترین نظریات در مورد فرصت، در دو مکتب نیوکلاسیک و مکتب اتریش قرار دارد. هدف مقاله حاضر این است که با معرفی این دو دیدگاه، جایگاه فرصت و کارآفرین را در بازارهای تعادل و عدم تعادل تحلیل نماید. نتیجه مشخص بر اساس مرور انجام شده این است که در دیدگاه نیو کلاسیک با فرض تعادل بازار و اطلاعات در دسترس، برای همه فعالان بازار جایگاهی برای کارآفرین جهت شناسایی فرصت وجود ندارد، در حالیکه در دیدگاه اتریش با فرض عدم تعادل مشخصه اصلی کارآفرین تشخیص و بهره برداری از فرصت و نزدیک کردن بازار به حالت تعادل است.کلیدواژه ها
فرصت، کشف فرصت، خلق فرصت، مکتب نیو کلاسیک، مکتب اتریشمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی سطح سواد فناوری اطلاعات هنرآموزان هنرستان های شهرستان مرند
- بررسی سطح سواد فناوری اطلاعات موردنیاز هنرآموزان
- شناسایی عوامل موثر روانشناختی برایجاد رفتارهای اضطرابی
- بررسی اثر گذاری قابلیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی بر عملکرد روابط و پایداری اجتماعی با تاکید بر نقش میانجی پویایی صنعت (مطالعه موردی: شرکت های بازرگانی استان مازندران)
- توانایی زنجیره تامین برای سیستم های تولید انعطاف پذیر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.