بررسی چالش های مدیریت درس آموخته ها در پروژه های صنعت نفت (مطالعه موردی؛ پروژه های کلیدی شرکت نفت)
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC13_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1223
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تربیت مدرس، تهران
استادیار گروه مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه تربیت مدرس، تهران
گروه مدیریت پروژه و ساخت، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
دانشجوی دکتری مدیریت تولید و عملیات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران شمال
چکیده
همواره هزینه و زمان زیادی صرف کلان پروژه های کشور، خصوصا پروژه های صنعت نفت می شود. تجارب زیادی طی این پروژه ها اندوخته می شود. موضوع این پژوهش در پروژه های یکی از شرکت های کلیدی نفت بررسی می گردد. برای جلوگیری از هدررفت منابع شرکت لازم است این تجارب یا درس آموخته ها مدیریت گردند. باوجود ابلاغ بخشنامه هایی در رابطه با این موضوع از سوی وزارت نفت و پتانسیل موجود در شرکت برای مدیریت درس آموخته ها هنوز اقدام قابل توجهی صورت نگرفته است. بنابراین این پژوهش به عارضه یابی مدیریت درس آموخته ها در پروژه های کلیدی شرکت نفتی مذکور می پردازد. پژوهش با رویکردی کیفی، ماهیتی توصیفی اکتشافی و جمع آوری دادههای کیفی انجا مشده است. بدین منظور، پس از مرور ادبیات با خبرگان شرکت مورد مطالعه مصاحبه گردید و مهم ترین عوامل شناسایی شدند. طبق ادبیات موجود چالش های مدیریت درس آموخته ها عمدتا ناشی از سه منشا فردی، سازمانی و یا تکنولوژیکی می باشند. طبق یافته ها، بیشترین چالش های مدیریت درس آموخته ها در پروژه های این شرکت منشا سازمانی دارند که می تواند از نبود سیستمی یکپارچه برای ثبت و انتشار دروس پروژه ها ناشی شود. ایجاد سیستمی جامع برای شناسایی، ثبت و انتشار دروس پیشنهاد می گردد که راهکارهای پیشنهادی برای چالش های شناسایی شده، در مقاله ای جداگانه به طور مفصل قابل بررسی است. به کارگیری نتایج حاصل از این پژوهش می تواند به حل یا کاهش هدفمند چالش های مدیریت درس آموخته ها در پروژه های شرکت کمک شایانی نماید.کلیدواژه ها
مدیریت درس آموخته ها، پروژه های نفتی، عارضه یابیمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر شدت صدای موسیقی بر هیجان رانندگان با استفاده از سنسور GSR در دستگاه شبیه ساز رانندگی : تحلیل ANOVA
- تاثیر ستون دوخت در رفتار لرزه ای قابهای مهاربندی واگرا با استفاده تحلیل غیرخطی دینامیکی تاریخچه زمانی
- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد جزئیات طراحی تیر پیوند در سیستم قاب مهاربندی واگرا
- بهینه سازی ساختمانهای مسکونی متناسب با اقلیم گرم و خشک (نمونه موردی : شهر شیراز)
- تاثیر پنجره در کنترل انرژی و اتلاف انرژی در ساختمانهای مسکونی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.