شناسایی و اولویت بندی روش های جذب مدیر پروژه در پروژه بر اساس مدل مولتی مورا
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
- کد COI اختصاصی: IPMC13_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 672
نویسندگان
کارشناسی ارشد صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
کارشناسی ارشد صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، تهران
چکیده
پژوهشگران معتقدند پیشرفت و تعالی سازمان ها در گروی انتخاب یک مدیر کارآمد و ایجاد یک سیستم مدیریتی کارا در داخل سازمان است. عنصر اصلی و شریان تعالی بخش هر پروژه ای مدیر پروژه سازمان است. ضرورت داشتن یک مدیریت کارا تا بدان جا مهم است که در صورت مواجهه هر سازمان با خطرات غیر قابل پیش بینی، وجود یک سیستم مدیریتی توانا میتواند زمینه ساز برون رفت سازمان از هر بحران را فراهم سازد . پروژه ها برای رسیدن به اهداف آتی خود نیازمند مدیرانی خلاق و با قدرت تشخیص و تصمیم گیری بالا هستند، لذا پیدا کردن راهکاری مناسب جهت انتخاب و انتصاب مدیران توانمند میتواند زمینه ساز رشد و تضمین کننده بقاء هر سازمان باشد. برای ایجاد یک سیستم انتخاب کارا، نیاز است معیارهای گوناگونی را در نظر گرفت که هر معیار دارای اولویت بندی خاصی باشند. همچنین افراد گوناگونی از روش های مختلف برای بدست آوردن مدیریت سازمان در نظر گرفته میشوند. به همین دلیل میتوان از تکنیک های تصمیم گیری برای انتخاب یک مدیر واجد شرایط استفاده کرد. روشی که برای گرینش مدیر پروژه در سازمان مورد بررسی قرار میگیرد استفاده از تکنیک مولتی مورا است که از شیوه های جدید در تصمیم گیری می باشد. هدف تحقیق انجام شده بررسی فرآیند انتخاب و گزینش یک مدیر پروژه از میان افراد مختلفی است که با روش های مختلف جذب برای مدیریت یک پروژه در نظر گرفته شده اند.کلیدواژه ها
مدیر پروژه، مولتی مورا، تصمیم گیری چند معیاره، شایستگیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.