بررسی کمیت و کیفیت زباله تولیدی شهر خواف در سال 1385
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: دهمین همایش ملی بهداشت محیط
- کد COI اختصاصی: NCEH10_104
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1689
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه بهداشت محیط – دانشکده بهداشت مشهد
دانشجوی کارشناسی ارشد بهداشت محیط – دانشکده بهداشت تهران
کارشناس بهداشت محیط شهرستان خواف
چکیده
توجه به محیط زیست و حفظ سلامتی انسان و کلیه موجودات کره زمین یکی از اصول اساسی در بقای زندگی و استفاده از مواهب خدادادی است. کنترل آلودگیهای محیط ازجمله مواد زاید جامد بخشمهمی از این وظیفه را تشکیل میدهد. امر جمع آوری، دفع، بازیافت و اصولا مدیریت مواد زاید جامد در ایران با توجه به نوع و کیفیت زباله های ایران تفاوت فاحشی با سایر کشورهای جهان دارد. در این تحقیق نحوه جمع آوری و دفع زباله و کمیت و کیفیت زباله در سطح شهرستان خواف در سال 1385 مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای نظیر مقدار روزانه تولید زباله، مقدار مواد آلی و غیر آلی زباله ، درصد اجزای فیزیکی زباله شامل مواد آلی و فساد پذیر، فلزات،شیشه،کاغذ و کارتن،پارچه و منسوجات ، چگالی زباله، سرانه زباله به ازای هر نفر و میزان هزینه جمع آوری و دفع هر کیلو گرم زباله محاسبه گردید. نتایج حاصله نشان می دهند که بطور متوسط در روز مقدار زباله تولیدی شهر خواف 17632 کیلوگرم می باشد و تولید سالیانه زباله در این شهر 6435 تن زباله است. حدود 62/5 درصد زباله شهر خواف را مواد آلی و 37/5 درصد آن را مواد غیر آلی تشکیل می دهند. متوسط سرانه تولید زباله در طول سال به ازای هر نفر 824 گرم می باشد و متوسط چگالی زباله این شهر 405 کیلوگرم برمترمکعب بود. هزینه جمع آوری و دفع هر کیلو گرم زباله در روز 108 ریال می باشدکلیدواژه ها
مواد زائد جامد / کمیت زباله / کیفیت زباله / شهر خوافمقالات مرتبط جدید
- بررسی مروری بر میکروبیوم پوست، تعامل با محیط و مواد آرایشی و بهداشتی و اثرات آنها
- بررسی مروری بیماری کم خونی داسی شکل در ارتباط با تمایز ۲ ژنوتیپ شایع و اصلاح کننده های ژنتیکی
- کاربرد نانو مواد برای حذف موثر آلایندههای نوظهور در آب: چالش ها و نوآوریها
- حکمرانی تطبیقی و سیاستگذاری پایدار در مدیریت منابع آب
- مدیریت نوین استحصال و بهرهبرداری از سیالب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.