بررسی حذف مواد معلق و COD از پساب توسط فرایند الکترولیز
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: دهمین همایش ملی بهداشت محیط
- کد COI اختصاصی: NCEH10_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2057
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط، دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی د
کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط، شرکت شهرکهای صنعتی وصنایع کوچک استا
استاد گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت وانستیتو تحقیقات بهدا
دانشیارگروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت وانستیتو تحقیقات به
چکیده
لاگونهای هوادهی نوعی ازسیستمهای هوازی رشد معلق در تصفیه فاضلاب هستند که می توانند برای تصفیه فاضلابهای شهری و صنعتی مورد استفاده قرار گیرند. این سیستم بدلیل تاثیرپذیری از شرایط آب و هوایی از راندمان کمتری در حذف COD و TSS برخوردار است. در این تحقیق کاربرد فرآیند الکترولیزجهت جداسازی COD وTSS از پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی بوعلی همدان بمنظور برآورده کردن استاندارد تخلیه به آبهای سطحی (TSS-40mg/l,COD-60mg/l) مورد ارزیابی قرارگرفت. این تحقیق ازفروردین تا مهرماه سال 1385 بر روی پساب خروجی از لاگون ته نشینی تصفیه خانه فاضلا ب شهرک صنعتی بوعلی همدان انجام گرفت. راندمان فرآیند در جریان الکتریکی 10-0/74 آمپربردسی متر مکعب و زمان ماند 40-5 دقیقه بررسی و تعیین گردید. در زمان ماند 30 دقیقه، با جریان الکتریکی 6 آمپربردسی مترمکعب و با استفاده از الکترودهای استیل راندمان حذف COD,TSS به ترتیب درحدود 38 و 41 درصد و با همین شرایط و با استفاده از الکترودهای آلومینیومی راندمان حذف TSS,COD به ترتیب درحدود 97 و 94 درصد بدست آمد. با وجود اینکه در این مطالعه راندمان حذ ف COD,TSS مورد بررسی قرار گرفته است، الکترولیز فرآیندی است که می تواند آلاینده های مختلف را بدون اضافه کردن مواد افزودنی دیگر حذف نماییدکلیدواژه ها
شهرک صنعتی بوعلی همدان، COD، TSS ، فاضلاب صنعتی، لاگونهای هوادهی ، الکتروشیمی، پسابمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.