نقش بتنهای خود ترمیم کننده هوشمند در جهت تحقق توسعه پایدار صنعت بتن
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: ESTAHBANCCE02_178
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 533
نویسندگان
گروه مهندسی عمران، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران
گروه مهندسی عمران، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران
گروه مهندسی عمران، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران
چکیده
در چند ده ه گذشته تا امروز مسیله توسعه پایدار یکی از موضوعات مهم در سطح جهانی و به عنوان مدیریت روابط سیستم های انسانی و اکو سیستم های طبیعی با هدف جلوگیری از بحران انرژی و آلودگیهای زیست محیطی مطرح میباشد.صنعت بتن به عنوان یکی از پرمصرف ترین صنایع در صنعت ساخت و ساز بشمار میرود که این امر باعث تخریب قسمت عمده ای از محیط زیست به دلیل مصرف بخش عظیمی از مواد خام طبیعی موجود در طبیعت و تولید نخاله های ساختمانی و تولید گازهای گلخانه ای توسط سیمان پرتلند گردیده است . لذا از آن به عنوان یک صنعت پایدار نمی توان نام برد. همزمان با مطرح شدن توسعه پایدار به عنوان یک امر ضروری در حفظ محیط زیست ، تحقیقات زیادی به منظور توسعه صنعت بتن با تحقق اهداف توسعه پایدار صورت گرفته است . در ده ه های اخیر پژوهشها و تحقیقات زیادی در راستای تولید بتن هوشمند با قابلیت خود ترمیم کنندگی بوسیله عوامل طبیعی و زیست محیطی انجام گزفته است که باعث بوجود آمدن چشم اندازی نو در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار جهت حفظ محیط زیست در صنعت بتن گردیده است .این مقاله به بررسی چگونگی خودترمیم شدن بتن بوسیله عوامل طبیعی و تاثیر آن در حفظ محیط زیست و معرفی این نوع بتن به عنوان صنعت توسعه پایدار زیست محیطی می پردازد.کلیدواژه ها
بتن ، ترک خورگی ، خود ترمیم ، محیط زیست ، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- سرویس نرم افزاری همبسته ساز دنباله های کشتی ها در مسیرهای دریایی
- استخراج حوزه های نوآوریهای دفاعی مبتنی بر فناوری بلاکچین
- هوش مصنوعی و تحلیل بصری در فضای جغرافیایی و سایبری: فرصت ها و چالش های پژوهشی
- تخمین مدار ماهواره ها مبتنی بر هوش مصنوعی
- شناسایی خودروهای نظامی بر روی تصاویر واقعی به کمک مدلهای یادگیری عمیق و انطباق دامنه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.