بررسی تکنولوژی های مدرن درصنعت شیشه سازی وصرفه جویی در مصرف انرژی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی عمران و توسعه پایدار
  • کد COI اختصاصی: ESTAHBANCCE02_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 484
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب دیندارلو

گروه معماری، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران

علی اقتداری

گروه معماری، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران

چکیده

در مقوله ی فناوری های مدرن در زمینه ی پایداری زیست محیطی، مصالح وسازه های هوشمند وپرکاربرد در احداث و بهبود کیفیت ساختمان ها بسیار موثر بوده و از مزایای قابل توجه آن می توان به افزایش کیفیت مصالح، صرفه جویی در مصرف انرژی ساختمان و به تبع آن معماری پایدار و پایداری زیست محیطی اشاره کرد.تحقیقات نشان داده است که به صورت تقریبی حدود یک سوم انرژی در یک ساختمان از طریق پنجره ها به هدر می رود. درنتیجه در سالهای اخیر کوشش شده تا کارشناسان برای کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها بر روی پنجره ها متمرکز شوند. افزایش مصرف انرژی و رشد روزافزون آن در کنار منابع محدود ، توجه به اهمیت صرفه جویی در مصرف انرژی را تاکید می کند. از سوی دیگر، تحقیقات نشان داده است که استفاده از منابع انرژی فسیلی به شکل بی رویه باعث ایجاد پیامدهای زیست محیطی گوناگون درکوتاه مدت ودرازمدت خواهد شد.دراین خصوص مطالعات زیادی برای یافتن روشهای ذخیره ی انرژی انجام گرفته است و مقوله ی نیاز به ذخیره انرژی باعث شده تا انواع جدیدی از پنجره های شیشهای ومدرن در ساختمانها به کار برده شوند..بنابرآخرین آمار بیش از 40 درصد انرژی تولید شده در ساختمان ها، به هدر می رود و ساخت ساختمان ها و بناهای جدید به لحاظ تمام جنبه های صرفه جویی انرژی ضرورت اساسی دارد وآن را مقابل گرم شدن جهانی و سایر هدر رفت های انرژی قرار می دهد.در این پژوهش به بررسی تاریخچه ی شیشه ودسته بندی آن ها براساس کاربرد وتاثیرآن در کاهش مصرف انرژی پرداخته شده است. ماهیت تحقیق،کیفی _ توصیفی می باشد و در این پژوهش ابزارهای تحقیق مطالعات کتابخانه ای و اینترنتی بوده که به این منابع جهت انجام آن استناد کرده ایم.

کلیدواژه ها

معماری پایدار ،صرفه جویی در مصرف انرژی ،شیشه های مدرن ،رفتارحرارتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.