بررسی مقاومت فشاری نمونه های اخذ شده از بتن های آماده شهر سبزوار قبل و بعد از اجباری شدن تست بتن
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: کنفرانس ملی معماری و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCACE01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 638
نویسندگان
عضو هییت علمی گروه عمران دانشگاه حکیم سبزواری
عضو هییت علمی موسسه غیرانتفاعی و غیردولتی بیهق
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه دانشگاه حکیم سبزواری
چکیده
بدون شک، بتن جایگاه ویژه ای در ساخت انواع سازه ها دارد و این ماده به عنوان یکی از پرمصرف ترین مصالح ساختمانی، کاربردی فراگیر یافته است. باتوجه به توسعه علم و پیدایش تکنولوژی های فراوان در قرن اخیر، شناخت بتن و خواص آن نیز توسعه قابل ملاحظه ای دا شته است، به نحوی که امروزه شاهد کاربرد انواع مختلف بتن با مصالح مختلف هستیم که هر یک خواص و کاربری مخصوص به خود را دارا ست. حدود سه تا چهار دهه است که کاربرد این ماده در شرایط خاص مورد استقبال کاربران آن قرار گرفته است. بتن اینک با گذشت بیش از 170 سال از پیدایش سیمان پرتلند به صورت کنونی، دستخوش تحولات و پیشرفت های شگرفی شده است. در دسترس بودن مصالح آن، دوام نسبتا زیاد و نیاز به ساخت و سازهای بتنی چون ساختمان ها، سازه ها، سدها، پل ها، تونل ها و راه ها، این ماده را بسیار پرمصرف نموده است. امروزه پیشرفت چشمگیر صنعت و تکنولوژی بتن و نوآوری های روز افزون در زمینه مصالح و روش های ساختمانی، انجام شده است. مقاومت فشاری بتن در آزمایشگاه برای هر دسته ای به منظور حفظ کیفیت مورد نظر بتن در طول مدت عمل آوری تعیین می شود. مقاومت بتن برای محاسبه مقاومت اعضا مورد نیاز است. در این مقاله مقاومت فشاری بتن های تولید شده توسط شرکت بتن را قبل و بعد از سال 91 که انجام تست بتن از سوی سازمان نظام مهندسی اجباری شده را مورد بررسی قرار می دهیم.کلیدواژه ها
تکنولوژی، مقاومت فشاری، بتن، تست بتن، سازمان نظام مهندسیمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.