بررسی و آنالیز هیدرولیکی و تحلیل ریسک کاویتاسیون شیرآلات اتصالات سوزنی در خطوط انتقال ( مطالعه موردی طرح آبرسانی غدیر در خوزستان)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: همایش ملی آب و سازه های هیدرولیکی
  • کد COI اختصاصی: NCWHS01_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 619
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روزبه آقامجیدی

استادیار، گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان، سپیدان، ایران

سعید حاج علی گل

دانشجوی دکتری سازه های آبی، گروه مهندسی آب، دانشگاه شهید چمران اهواز، ایران

چکیده

استفاده از شیرآلات و اتصالات در خطوط انتقال آب جز و ملزومات خط می باشد. اتصالات جهت کنترل دبی، فشار، میزان هوا ورودی و خروجی، خوردگی، بازدید و نگهداری مورد استفاده است. پدیده خوردگی در اثر ایجاد فشارهای کمینه و بیشینه بیش از حد نرمال، دارای تاثیرات منفی بسیاری در راندمان و کارکرد شیرآلات در طول مسیر خط انتقال بخصوص آب دارد. پدیده خوردگی حاصل از کاویتاسیون نیز بیشترین درصد تخریب در خطوط انتقال را شامل می شود. عموما شیرآلات قبل از کاربرد، در مراحل مختلف مورد تست و بازبینی قرار می گیرند. یکی از آنها بررسی مقاومت در برابر کاویتاسیون است. در این تحقیق بررسی روند مقاومت در برابر کاویتاسیون در شیرآلات کنترلی سوزنی که در طرح آبرسانی غدیر، ( بزرگترین پدیده آبرسانی کشور)، انجام شده است. و نتایج به طور کلی ارایه شده است.

کلیدواژه ها

طرح ابرسانی غدیر، کاویتاسیون، شیرآلات، خوردگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.