تبیین مدل مفهومی ساختارمبنا به منظور یکپارچه سازی سامانه های حمل ونقل همگانی در شهرهای کشور
- سال انتشار: 1397
- محل انتشار: اولین همایش بررسی چالش ها و ارائه راهکارهای نوین مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: EPCPSUM01_121
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 860
نویسندگان
کارشناسی ارشد برنامه ریزی حملونقل، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
دانشجوی دکتری مهندسی حمل ونقل، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران
دانشجوی دکتری شهرسازی، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
افزایش روند شهرنشینی طی سالیان اخیر، منجر به افزایش استفاده از وسایل نقلیه موتوری و به تبع آن تشدید مشکلات زیست محیطی، اعم از آلودگی هوا و صدا و نیز، اتلاف سوخت و زمان شهروندان گردیده است. ازسوی دیگر، رشد خودرو محوری، سبب کاهش ایمنی و افزایش تلفات ناشی از رانندگی میشود. یکی از راهکارهای موثر جهت ساماندهی وضع موجود، تغییر رویکرد خودرو محوری به انسان- محوری با اولویت استفاده از سامانه های حمل ونقل همگانی است. در این مقاله، ضمن بررسی و تحلیل روش های مختلف یکپارچه سازی سامانه های حملونقل همگانی، از مدل مفهومی ساختارمبنا با طراحی درخت تصمیمگیری جهت شناسایی فرضیه ها، عوامل و راهکارهای موثر در این زمینه بهره گرفته شده است. در این روش، ابعاد و زمینه های مسیله تعیین گردیده و کلیه عواملی که منجر به عدم وجود یکپارچگی میشود، شناسایی و تبعات آن نیز در قالب درخت تصمیم گیری مورد ارزیابی قرار گرفته است. در نهایت، چهار عامل اصلی و 12 عامل ثانویه که منتج به عدم وجود یکپارچگی سامانه های حمل ونقل میشوند بیان شده و سه عامل اصلی و 27 عامل ثانویه به عنوان تبعات عدم یکپارچگی بیان میگردد.کلیدواژه ها
سامانه های حمل ونقل همگانی، یکپارچه سازی، مدل ساختار مبنا، درخت تصمیم گیریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.