اجاره طیف در شبکه های رادیو شناختی به منظور افزایش امنیت اطلاعات با استفاده از نظریه بازی ها

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی فن اوری،ارتباطات و دانش
  • کد COI اختصاصی: ICTCK04_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 552
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امید امامی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

سیدجواد سیدمهدوی

گروه مهندسی برق، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

گلاره ویسی

گروه مهندسی برق، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

چکیده

ادیو شناختی یک رهیافت موثر به منظور بهبود کارایی استفاده از طیف می باشد. در این رهیافت تقسیم طیفبین کاربران اولیه و ثانویه است .کاربران اولیه برای استفاده از طیف مورد نظر دارای مجوز بوده و اجازه دسترسیبه طیف را در هر زمانی دارا هستند. کاربران ثانویه به صورت پویا و فرصت طلبانه به طیف دسترسی دارند.نظریه بازی، شاخهای از ریاضیات است که در علوم اجتماعی اقتصاد، مهندسی، علوم سیاسی، روابط بینالملل،علوم رایانه، بازاریابی و فلسفه مورد استفاده قرار می گیرد. نظریه بازی در تلاش است تا بوسیله ریاضیات، رفتاررا در شرایط راهبردی مدل کند و یا یک بازی که در آن موفقیت فرد در انتخاب کردن وابسته به انتخاب دیگرانمی باشد را برآورد کند. در این مقاله انتقال اطلاعات بانکی در دو بازه زمانی با حجم ترافیک کم و زیاد منظورشده است. با توجه به اینکه در بازه زمانی اول حجم ترافیک مصرفی توسط ایستگاه اولیه کم است، این ایستگاهتمایل به اجاره دادن طیف به کاربران ثانویه برای تضمین امنیت کانال خواهد داشت. در حالیکه در بازه زمانیدوم که حجم ترافیک مصرفی توسط ایستگاه اولیه زیاد است، نیازی به انجام این کار نخواهد بود. بنابرایندرحالت اولیه، با توجه به اینکه ایستگاه اولیه مجوز اجاره طیف را به کاربران ثانویه می دهد، آنها از حد آستانهقطع کانال مطلع بوده و مدل پیشنهادی ما، یک بازی با اطلاعات کامل است. در حالیکه در بازه زمانی دوم، باتوجه به اینکه ایستگاه اولیه تمایلی به اجاره دادن طیف ندارد بازی با اطلاعات ناقص خواهد بود. هدف مامحاسبه اصلی ترین جواب های این بازی ها یعنی تعادل نش و بهینه اجتماعی می باشد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.