بکار گیری انرژی های تجدیدپذیر و تاثیر آن بر استراتژی دفاع در برابر تهدیدات مخرب و رویکرد آن در سیستم های قدرت
- سال انتشار: 1396
- محل انتشار: چهارمین کنگره بین المللی فن اوری،ارتباطات و دانش
- کد COI اختصاصی: ICTCK04_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 488
نویسندگان
گروه برق، دانشکده فنی مهندسی، واحد ایذه، دانشگاه آزاد اسلامی، ایذه، ایران
گروه برق، دانشکده فنی مهندسی، واحد ایذه، دانشگاه آزاد اسلامی، ایذه، ایران
گروه برق، دانشکده فنی مهندسی، واحد ایذه، دانشگاه آزاد اسلامی، ایذه، ایران
چکیده
با توجه به اهمیت نقش انرژی الکتریکی در هنگام مقابله با بحران و لزوم آمادگی برای احیای شبکه و تامینشرایط امنیتی و کاهش آسیب پذیری تاسیسات الکتریکی، ضرورت تقویت پدافند غیر عامل بیش از پیشاحساس می شود . بنابراین متنوع سازی سبد تولید و استفاده از انرژی های مختلف جهت تولید انرژی الکتریکی, تا حد زیادی می تواند از بروز بحران در کشور جلوگیری نماید. امروزه تولید پراکنده انرژی الکتریکی یکی ازراهکارهای صنعت برق در کشورهای پیشرفته تلقی شده که میزان اتکا به شبکه های سراسری را کاهش میدهد. به همین منظور بکارگری انرژی های تجدید پذیر و تاثیر آن بر استراتژی در برابر تهدیدات مخرب ورویکرد آن در سیستم های قدرت در این مقاله بررسی میگردد. در این مقاله در ابتدا بیان مسیله، تاریخچهو سوابق آن، سپس نگاهی به برخی از انرژی های تجدید پذیر و تاثیر آنها برشبکه قدرت پرداخته شد. درفصل سوم طبقه بندی تهدید به زیر ساختارها، حمله های مخرب و استراتژی های دفاعی، الگو سازی اقداماتاستراتژیک متقابل در حمله های مخرب و بررسی سیستم نمونه 30 باسه استاندارد IEEE و در فصل چهار با اضافه کردن منبع انرژی تجدید پذیر و بررسی مجدد مسیله تاثیر این منبع را در شبکه مورد حمله قرار گرفتهتجزیه و تحلیل می گردد. در فصل پنجم پیشنهاداتی برای دانشجویان و یا محققانی که در این عرصه فعالیتدارند ارایه می گردد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.