ردیابی توان ماکزیمم پنل خورشیدی دو دیوده توسط الگوریتم فازی

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری در مهندسی برق و کامپیوتر (TEC-2017)
  • کد COI اختصاصی: TECCONF02_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 459
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کریم بایرامی

دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه ارومیه استان آذربایجان غربی آذربایجان غربی، ایران

داریوش نظرپور

دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه ارومیه استان آذربایجان غربی آذربایجان غربی ایران

چکیده

ردیابی توان ماکزیمم نقش به سزایی در سیستم پنل خورشیدی ایفا می کند. برای رسیدن به ماکزیمم توان تکنیک های مختلفی برای کنترل توان تبدیل شده میان پنل خورشیدی و بار استفاده می شود. روش اشفتگی و مشاهده یکی از روش های پرکاربرد برای ردیابی توان ماکزیمم می باشد اگرچه این روش در سیستم های کوچک تر زمان بیشتری برای ردیابی می گیرد ولی در سیستم های بزرگ تر پایدارتر می باشد. همین امر باعث می شود که در سیستم های با ابعاد کوچک تر از روش دیگری همچون کنترل گر فازی برای رسیدن به توان ماکزیمم استفاده شود. این روش فارغ از ابعاد سیستم دارای سرعت و دقت بیشتری در نقطه ی ماکزیمم توان می باشد. در پایان هر دو روش توسط نرم افزار MATLAB شبیه سازی می شود و نتایج آن مورد مقایسه قرار می گیرد. ملاحظه می شود که کنترل گر فازی پیشنهادی علاوه بر سرعت و دقت بالاتر خروجی توان مناسب تری نیز تولید می کند.

کلیدواژه ها

آشفتگی و مشاهده، پنل خورشیدی، ردیابی توان ماکزیمم، کنترل گر فازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.