بررسی بهینه سازی عوامل مدیریتی محدوده،هزینه و زمان در مدیریت پروژه های عمرانی با استفاده از تکنیک مدیریت ارزش(EVM) مطالعه موردی: پروژه احداث تقاطع غیر همسطح نصر- فضیلت

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی معماری و شهرسازی پایدار - دبی و مصدر
  • کد COI اختصاصی: CAMU04_098
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 567
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هاجر محمدشاهی

گروه مدیریت پروژه و ساخت، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران

مجتبی زوربخش

گروه مدیریت پروژه و ساخت، واحد استهبان، دانشگاه آزاد اسلامی، استهبان، ایران

چکیده

مدیران پروژه همواره به دنبال جستجوی راه حلی برای حصول اطمینان از اجرای دقیق برنامه ریزی و افزایش بهره وری پروژه ها می باشند، از این رو تکنیک مدیریت ارزش کسب شده متدولوژی ارزشمندی در تحلیل، ارزیابی و کنترل عملکرد پروژه ها می باشد. بکارگیری تکنیک مدیریت ارزش کسب شده در مدیریت و کنترل پروژه ها به خصوص پروژه های عمرانی از جایگاه ویژه ای، بایستی برخوردار باشد، که بتواند برای بهبود روش های مدیریت در مراحل مختلف پروژه به کار گرفته شود.مدیریت ارزش کسب شده با یکپارچه سازی سه بعد مدیریت هزینه، مدیریت زمان و مددیریت محدوده پروژه امکان سنجش دقیق میزان پیشرفت پروژه و اتخاذ تصمیمات به موقع برای انجام اقدامات اصلاحی را فراهم آورد. مدیریت ارزش حاصله همان تجزیه و تحلیل مغایرت های پروژه (نقاط مساله دار) می باشد و با شناسایی هر چه زودتر موانع و مشکلات، با ارایه راهکار ها و رویه های مناسب جهت همسو ساختن مسیر هزینه ای- زمانبندی پروژه با آنچه برنامه ریزی شده، ریسک افزایش هزینه و زمان را کاهش می دهد. بدیهی است استفاده از الگوی صحیح و کاربردی مدیریت هزینه-زمان در پروژه های عمرانی که بخش اعظمی از بودجه سالیانه هر کشوری را به خود اختصاص می دهند، جز نیازهای اساسی مدیران تیم مدیریت پروژه می باشد. در این مقاله سعی شده است با بکارگیری مفاهیم مدیریت ارزش کسب شده و جایگاه آن در پروژه ها و پیاده سازی آن در پروژه احداث تقاطع غیر همسطح نصر- فضیلت تاثیر این سیستم در افزایش کیفیت مدیریت و کنترل پروژه های حوزه ساخت را به خوبی نشان داد.

کلیدواژه ها

مدیریت پروژه، هزینه، زمان،کنترل، بهینه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.